PREGOVORI SU U TOKU! Vraća se Marko Nikolić!

Autor:

Sport

13.03.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić ponovo će preuzeti mađarsku ekipu Fehervara, prenose tamošnji mediji.

PREGOVORI SU U TOKU! Vraća se Marko Nikolić!

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Trener koji je doneo poslednju duplu krunu u Humsku (2017. godine), nije radio od odlaska iz moskovske Lokomotive.

Ruskog giganta je predvodio u sezoni 2020/2021, a posle dve godine ponovo će se oprobati u mađarskom fudbalu.

Kako prenosi tamošnji dnevnik "Nemzeti sport" Marko Nikolić je najbliži klupi kluba sa kojim je ostvario poslednji veliki uspeh, osvojivši titulu 2018. godine.

Ove sezone Mol Fehervar je daleko od vrha tabele. Ekipa je trenutno na 11. mestu nacionalnog šampionata, pa je zato gradonačelnik Sekešfehervara Andraš Čer-Palković preko društvenih mreža poručio da jedino Srbin može da donese preokret i vrati klub na stare staze uspeha.

Mediji su zbog statusa gradonačelnika došli do informacije da uprava već pregovara sa Nikolićem oko njegovog povratka, pošto je 2018. osvojio titulu u Mađarskoj, naredne godine i kup Rusije.

Foto: Tanjug/AP

Ralf Rangnik je "oterao" Nikolića iz Lokomotive

Bivši šef struke Partizana već godinu i po dana je bez angažmana. Poslednji put je radio u moskovskoj Lokomotivi, ali je uprkos dobrim rezultatima, plasmanu u Ligu šampiona i osvajanju Kupa Rusije, uprava "železničara" odlučila da poverenje pokloni Ralfu Rangniku i njegovom timu.

Nemac se svojski potrudio da otera Srbina sa klupe, a kada je uspeo u tome, Rangnik je odlučio da napusti Lokomotivu i preuzme Mančester juanjted, kasnije i da "upropasti" giganta sa Old Traforda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading