DETONACIJA: Vraća se Feldin

Autor:

Sport

13.03.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac pred potpisom.

DETONACIJA: Vraća se Feldin

Foto: Starsport

Džejms Feldin

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, 34-godišnji Džejms Feldin, vratiće se košarci posle duže pauze koju je imao zbog problema sa povredama.

Kako prenose izraelski mediji, iskusni Amerikanac će potpisati ugovor sa Hapoelom iz Haife.

Međutim, da bi do potpisa došlo, Feldin će morati da prođe lekarske preglede, pošto u klubu nisu sigurni da li je spreman za najveće napore.

Feldin će biti podvrgnut temeljnim specijalističkim pregledima, pa će se potpisivanju ugovora pristupiti tek ako lekari potvrde da ne postoje nikakve prepreke, uzrokovane Džejmsovim hroničnim problemima sa povredama.

- Ove godine nije igrao košarku, ne znamo u kakvom će stanju stići. On ima iskustva i zato smo tražili da nam se pridruži - rekao je trener Hapoela Šeron Druker.

Rođeni Njujorčanin je 2010. godine izašao na NBA draft, ali nije izabran, pa se tada preselio u Evropu. Od tada je na Starom kontinentu nastupao za Breogan, Fuenlabradu, Kantu, Panatinaikos, Crvenu zvezdu, Hapoel Jerusalim, Betis i Fortitudo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading