TRI GOLA ZA ISTO TOLIKO BODOVA: "Bulke" ponovo krase vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Startni neuspeh nije ih poremetio.

TRI GOLA ZA ISTO TOLIKO BODOVA: "Bulke" ponovo krase vrh tabele!

Foto: FK Zvezdara

Na startu prolećnog dela šampionata u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, fudbaleri Zvezdare poraženi su na gostovanju u Gornjoj varoši od ekipe Zemuna minimalnim rezultatom 0:1, ali su se popularne "bulke" već prethodnog vikenda vratile na pobednički kolosek.

 

U okviru 17. kola Srpske lige Beograd, Zvezdara je na svom stadionu u ulici Ljubice Luković dočekala surčinsko Jedinstvo i stigla do važnog trijumfa rezultatom 3:1.

Po isteku pola sata igre domaćin stiže do prednosti. Akciju koju je započeo Gusnić, nastavio je Karić koji se spretno oslobodio rivala, a zatim poslao loptu u mrežu za radost oko 250 navijača.

Na odmor "bulke" odlaze sa ubedljivijom prednošću. Igrala se nadoknada vremena prvog poluvremena kada je Vuković na drugoj stativi golom krunisao akciju Đorđevića.

U 60. minutu glavni akteri prvog gola Bulbulderaca, Gudnić i Karić režirali su još jednu sjajnu akciju koja je krunisana novim, trećim pogotkom, čime je i pitanje pobednika definitivno bilo rešeno.

Šest minuta kasnije gosti uspevaju da stignu do počasnog gola. Dimitrijević je lepim pogotkom sa ivice šesnaesterca zatresao mrežu golmana Nikolića čime je postignut i konačni rezultat ovog susreta.

Foto: FK Zvezdara

Dom fudbalera Zvezdare

 

- Srpska liga Beograd, 17. kolo:

Zvezdara - Jedinstvo Surčin 3:1 (2:0)

Stadion: FK Zvezdara

Gledalaca: 250

Sudija Denis Aćimović

Strelci: Karić u 32. i 60. i Vuković u 45. minutu za Zvezdaru; Dimitrijević u 66. minutu za Jedinstvo Surčin.

Zvezdara: Nikolić, Zvizdić, Rak (Beriša), Sarić, Milićević, Milanović, Gusnić (Dragojlović), Janković, Vuković (Čobeljić), Karić (Todorović), Đorđević.

Jedinstvo Surčin: Novaković, Miletić (Živanović), Mićić, Vasić (Dimitrijević), Bogićević, Mitrović, Sekulić, Donevski, Subotić (Arsović), Gavrilović (Milivojević), Vranešević.

Trijumfom protiv Surčinaca ekipa Zvezdare se vratila na lidersku poziciju Srpske lige Beograd, a u narednom kolu očekuje ih gostovanje ekipi Studentskog grada. 

Sa druge strane, Surčinci će prvi trijumf nakon puna četiri i po meseca tražiti na svom terenu protiv zemunskog Teleoptika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading