KONAČNO: Lazar Samardžić po prvi put u dresu Srbije!

Autor:

Sport

07.03.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno pojačanje za našu selekciju.

KONAČNO: Lazar Samardžić po prvi put u dresu Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić

Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, objavio je spisak od 36 fudbalera na koje računa u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Našu selekciju čeka prvo duel 24. marta sa Litvanijom u Beogradu, dok tri dana kasnije "orlovi" gostuju Crnoj Gori. Ovo su prve utakmice u kojima ćemo imati priliku da na delu vidimo Lazara Samardžića, koji je pre desetak dana odlučio da u budućnosti nastupa za našu reprezentaciju.

- Posle nekoliko meseci temeljnih i pažljivo planiranih aktivnosti, a sve sa ciljem da reprezentacija Srbije bude kvalitetnija i bolja kako u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, tako i u ostalim budućim takmičenjima, epilog pregovora da jedan od najtalentovanijih mladih igrača Evrope obuče dres naše zemlje dobio je pozitivan ishod. Lazar Samardžić prihvatio je poziv selektora Dragana Stojkovića i od marta biće deo najboljeg tima Srbije - stajalo je u saopštenju FSS-a nakon što je Samardžić prihvatio Piksijev poziv.

Foto: Profimedia

Lazar Samardžić će ubuduće igrati za reprezentaciju Srbije

Mladi igrač je ove sezone beležio odlične partije za ekipu Udinezea, a trenutno na svom kontu ima četiri gola, uz dve zabeležene asistencije, na 24 meča u dresu crno-bele ekipe iz Udina.

Samardžić je rođen 24. februara 2002. godine u Berlinu. Bio je deo svih mlađih kategorija nacionalnog tima Nemačke. Pre Udineza igrao je u seniorskim timovima Herte i Lajpciga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading