AKO DOBIJE PREDSEDNIČKE IZBORE U FSS! Dragan Džajić OTKRIO ime selektora Srbije!

Autor:

Sport

06.03.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as Crvene zvezde Dragan Džajić govorio je u emisiji RTS-a "Oko magazin" o budućim planovima, ukoliko dobije trku za predsednika FSS.

AKO DOBIJE PREDSEDNIČKE IZBORE U FSS! Dragan Džajić OTKRIO ime selektora Srbije!

Foto: Starsport

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić

U moru zanimljivih pitanja na koje je Dragan Džajić odgovoarao, bilo je i ono vezano za status Dragana Stojkovića Piksija na mestu selektora.

Iako su Orlovi sjajnom igrom u kvalifikacija osvojili prvo mesto ispred Portugala i izborili plasman na Mundijal, fudbalska selekcija Srbije doživela je fijasko u Kataru i ispala već posle prvog kruga.

Zato je Džajić bio upitan da li će "Treća Zvezdina zvezda" i "Peta Zvezdina zvezda" sarađivati i u borbi za interes fudbalske Srbije.

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

 

- On je vezan ugovorom za reprezentaciju, ne razmišljam o tome da će doći do promena na toj poziciji, tako da će Piksi ostati selektor reprezentacije - nije ostavio dilemu Dragan Džajić u razgovoru za "Oko magazin" na RTS-u.

Dakle, ko god bio novi predsednik FSS-a, Dragan Stojković će nastaviti započetu misiju na klupi Orlova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading