CRNO-BELI NI NA MAPI! Nova BRUKA Partizana oslikava stanje u Humskoj!

Autor:

Sport

07.03.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među 36 najboljih u Srbiji nije bilo mesta za nekog od igrača iz čete Igora Duljaja.

CRNO-BELI NI NA MAPI! Nova BRUKA Partizana oslikava stanje u Humskoj!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Dragan Stojković Piksi objavio je spisak fudbalera na koje računa za predstojeće izazove u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Na širem spisku od čak 36 igrača nalazi se i šest fudbalera iz Superlige Srbije.

Svoje predstavnike imaju Crvena zvezda, TSC, Čukarički, Vojvodina i Radnički iz Niša, ali ono što posebno "bode oči" je izostanak igrača Partizana! I dok je za Katar nekako i bilo logično da nikog iz Humske neće biti u sastavu, izostanak crno-belih sa šireg spiska reprezentacije zaista je velika bruka!

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

 

Superliga ima predstavnike u vidu Strahinje Erakovića i Stefana Mitrovića iz Crvene zvezde, golmana Dragana Rosića iz niškog Radničkog, Nikole Stojića iz TSC-a, Vladimira Lučića iz Čukaričkog i Veljka Simića iz Vojvodine, ali iz tabora Partizana nema apsolutno nikoga!

Ovaj podatak definitivno je "šlag na tortu" čitavom stanju kluba iz Humske koji već godinama ne pravi rezultate u skladu sa renomeom. Čak i za uspehe u evropskim takmičenjima i proleća u Ligi konferencija, nekako su najzaslužniji stranci, pa ne čudi što se niko od srpskih fudbalera nije našao u konkurenciji za reprezentaciju.

Na širem spisku nisu se našli ni kapiten Slobodan Urošević, zatim jedna od retkih svetlih tačaka u poslednje vreme, mladi Kristijan Belić, ali ni golman Aleksandar Popović ispred kog je prednost dobio čuvar mreže trenutno 13. ekipe na tabeli Superlige Srbije.

Kada se sve sabere i oduzme - Partizanov brod tone, a ovo je još jedan podatak koji mu ne pomaže da se vrati na površinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading