MIRA BANJAC HTELA DA SE UBIJE! Glumica priznala da je zbog ZELENAŠA pisala OPROŠTAJNO pismo: Htela sam da se bacim!

Autor:

Zabava

07.03.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mira Banjac otkrila je detalje najmračnijeg životnog perioda.

MIRA BANJAC HTELA DA SE UBIJE! Glumica priznala da je zbog ZELENAŠA pisala OPROŠTAJNO pismo: Htela sam da se bacim!

Foto: ATA Images

Glumica Mira Banjac (93) ima impozantnu karijeru na kojoj mnogi mogu samo da joj pozavide, odigrala je brojne uloge, a iako deluje da je sve uvek išlo potaman, glumica priznaje da je imala krizne momente kada je raumišljala da sebi oduzme život i to zbog loše finansijske situacije.

- Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na ivici da se ubijem. Morala sam da pozajmljujem novac. Prvo sam naišla na zelenaše, koji su uzimali po tri puta više i to je bio rašomon. Jednog dana sam otišla u hotel ‘Metropol’, naručila kafu, sela da napišem pismo i htela da se bacim dole - rekla je Mira tada i dodala:

Foto: ATA Images

Mira Banjac htela da se ubije

- U jednom trenutku pozvao me je Stipe Delić. Kaže hoće da radim veliku glavnu ulogu. Bila je to čuvena Marija, iz logora, zbog koje su me šišali do glave. Ugovor je bio milionski. Potpišem i vratim sve dugove. To je bio moj mrak, ali i procišcenje. Pola dinara više u životu nisam pozajmila. Da umirem ne bih - ispričala je glumica, prenosi Politika.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading