JESENJA POLUSEZONA SE NEĆE PONOVITI: Rudar redom deli lekcije - Hajduk ispraćen sa sedam golova u mreži!

Autor:

Sport

07.03.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goleada u Donjem Crniljevu...

JESENJA POLUSEZONA SE NEĆE PONOVITI: Rudar redom deli lekcije - Hajduk ispraćen sa sedam golova u mreži!

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Sjajnu partiju pružili su fudbaleri Rudara iz Donjeg Crniljeva u okviru priprema za start prolećnog dela sezone u okviru Gradske lige Šabac-Pocerina.

 

Prethodnu jesen fudbaleri Rudara okončali su sa skorom od dve pobede, jednog remija i šest poraza i sa sedam osvojenih bodova trenutno zauzimaju pretposlednju poziciju na tabeli, ali svakako rezultati u pripremnom periodu unose optimizam u sve klupske strukture.

Uslovi za igru u Donjem Crniljevu nisu bili najpovoljniji, ali to nije sprečilo, posebno domaće fudbalere da pruže sjajnu partiju i do vrha napune mrežu ekipe Hajduka Debrca koja se takmiči u Opštinskoj ligi Vladimirci i koja je prvi deo šampionata okončala na osmoj poziciji navedenog ranga takmičenja.

I na ovom susretu posebno se istakao Ivan Tomić koji je još jednom susret okončao het-trikom, a uz njega mrežu Hajduka su tresli Ivan Gavrilović koji je postigao dva pogotka, dok su se jednom u listu strelaca upisali mladi Nemanja Mirković i Dejan Đurđević. 

Treba napomenuti da je domaća ekipa mogla da ostvari još ubedljiviji trijumf, ali su fudbaleri Rudara bili neprecizni sa "bele tačke".

Rudar (Donje Crniljevo) - Hajduk (Debrc) 7:1

Igralište: FK Rudar u Donjem Crniljeviu

Strelci za domaću ekipu: I. Gavrilović 20`, 65`, I. Tomić 43`, 56`, 62`, D. Đurđević 32`, N. Mirković 38`

Do početka prolećnog dela šampionata ekipa Rudara će odigrati još dva kontrolna susreta. Već u nedelju 12. marta Rudar će se sastati sa ekipom Borca iz Batalage.

U prvom prolečnom kolu ekipa Rudara će na svom igralištu u Donjem Crniljevu dočekati ekipu Zablaća. Prvi ovosezonsk duel dve ekipe okončan je trijumfom ekipe iz Zablaće rezultatom 3:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Fudbal

07.03.2023 19:49

Nije se igralo u Donjem Crniljevu