MILICA PAVLOVIĆ OPLELA PO DRAGANU KOJIĆU: Keba je odvratan!

Autor:

Zabava

13.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavlovićka se prisetila kako je proživljavala komentara žirija, pa otkrila da je Dragan Kojić Keba uvek imao najgore opaske.

MILICA PAVLOVIĆ OPLELA PO DRAGANU KOJIĆU: Keba je odvratan!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Milica Pavlović progovorila je o počecima u "Zvezdama Granda", te priznala čije su je reči tada najviše zabolele. Naime, ona se prisetila kako je proživljavala komentara žirija, pa otkrila da je Dragan Kojić Keba uvek imao najgore opaske.

- Danas je to onako smešno, ali taj čovek je imao najoštrije i najodvratnije komentare upućene meni. To je Keba. Danas mi je simpatično, oprostila sam, ali nisam zaboravila. Nakon koncerta u Čairu postoji jedna fotografija koja je postala viralna, neko je izbacio sliku nepoznatog muškarca u publici, zaokružio facu i napisao: "Evo ga Keba u publici, u prvom redu, u fan pitu" - ispričala je Milica bolnu uspomenu sada kroz smeh u emisiji "Premijera vikend-specijal".

Foto: PRINTSCREEN PREMIJERA VIKEND SPECIJAL

Milica Pavlović

 

Pavlovićka je zatim istakla da je sve postigla jer je veliki radnik, kao i da je imala na koga da se ugleda jer su je baba i deda odmalena učili pravim vrednostima.

- Moj otac je nagrađivan kao najvredniji radnik u Švajcarskoj, i danas mislim da može, mogao je po dve smene da spoji i radi. Moja tetka se bavi medicinom, zdravstveni je radnik. Ona je ogroman radnik, pored toga što se školovala. Tek da ne govorimo o baki i deki, oni su tek radnici koji su ustajali u pet ujutru da bi obavljali sve poslove u sklopu domaćinstva. Ja ceo život ispred sebe imam primer kako pošteno raditi. Kada mi je to ušlo u krv, shvatila sam da znam odakle to potiče.

Foto: Wikipedia/Orlovic, ATA Images, Youtubue/ ArtCaffe

 


Sud doneo odluku: Bekuta i Keba neće pevati u Puli!

Nakon što je gradonačelnik Pule Filip Zoričić nedavno zabranio koncert Duška Kuliša, na kom je trebalo da se pojave i srpski pevači Ana Bekuta i Dragan Kojića Keba, ceo slučaj završio je na sudu. Naime, firma "Hiljadarka", koja je organizator otkazanog koncerta, podnela je tužbu Trgovačkom sudu protiv Pula sporta, dvorane gde je trebalo da se održi pomenuti nastup. Međutim, iako se spekulisalo o mogućem preokretu, to se ipak neće desiti jer je Trgovački sud u Pazinu, odnosno sudija Damir Rabar, odlučio da se koncert narodne muzike u sportskom centru ne održi.

S obzirom na činjenicu da je Keba zabranjen i u Osijeku, u koji je navodno trebalo da bude izmešten koncert iz Pule, a da je Milica Pavlović napunila dvoranu Zrinjevac u Osijeku samo nekoliko sati nakon što je osječki gradonačelnik zabranio održavanje koncerta u organizaciji "Hiljadarke", dokazala je da na terenu prolazi bolje od kolege koji ju je svojevremeno kritikovao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Željko

13.03.2023 21:52

I Milica je nekima odvratna. Neopredeljena.

Vlasta

14.03.2023 07:03

Meni je Milica odvratna svojim ponašanjem.

ova pocela kao JK

14.03.2023 08:16

Nasla se ugledati na ovu i svadjati sa celim svetom.Zato se i lepo slazu .Mislim da taj stav sad cu da mu kazem jer sam cula da mi je rekao je idiotski osim u osnovnoj skoli .