GNUSNO PRAVDANJE GRADONAČELNIKA PULE! Nakon što je udario na srpski narod, Zoričić pokušao da se opere bez BLAMA I SRAMA!

Autor:

Zabava

23.02.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Zoričić je nakon nedopustivih uvreda na račun našeg naroda pokušao da se opravda na skandalozan način.

GNUSNO PRAVDANJE GRADONAČELNIKA PULE! Nakon što je udario na srpski narod, Zoričić pokušao da se opere bez BLAMA I SRAMA!

Foto: printscreen/HRT

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić našao se u centru skandala kada je otkazao projekat "Hiljadarka" na kojem je trebalo da nastupaju Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović, uz obrazloženje da turbo-folku nije mesto u tom gradu. Međutim, kako se kasnije saznalo, Zoričić je uputio lavinu psovi na račun našeg naroda, nazvavši ga "sprskim smećem".

Sramne reči gradonačeknika Pule naišle su na osudu, kako naših, tako i tamošnjih medija, te je bilo samo pitanje vremena kada će se Zoričić oglasiti. Kako navodi, sve što je organizacija "Hiljadarka" iznela u svom saopštenju je "dno dna".

Republika

Foto: Youtube/HRT, ATA Images, Republika

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule

- Potpuno sam šokiran time što se u tom saopštenju navodi. U alkoholisanom stanju nisam nikada jer alkohol ne konzumiram. Na optužbe da mrzim Srbe mogu samo uzvratiti činjenicama. Prošle godine je Đorđe Balašević proglašen počasnim građaninom Pule. A sa srpskom zajednicom u Puli jako dobro sarađujemo - izjavio je on za "Večernji list" i dodao:

- Ne znam kako još sve ovo da komentarišem. To što piše u tom saopštenju je dno dna. Razgovor koji se navodi jeste bio temperamentan, ali mi vaspitanje ne dozvoljava da ikoga vređam.

Republika

Foto: printscreen/HRT

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule

- To nije muzika za javni prostor grada Pule, ja ne ulazim u privatne prostore. To nije primereno za ovaj grad, iza toga stojim i neću od toga odustati. To je razlog otkazivanja jer Pula pripada drugom identitetu. Jednostavno, turbo-folk muzika ne može biti u javnom prostoru Pule. Iza toga stojim i gotovo. Ovo je turbofolk, a nije narodna muzika. Kad govorimo o narodnoj, pravoj, iskonskoj narodnoj muzici, to je nešto drugo - rekao je Zoričić.

Podsetimo, u saopštenju "Hiljadarke" navodi se da je gradonačelnik Pule vređao pevače Anu Bekutu i Dragana Kojića Kebu, koji su trebali da nastupe na otkazanom koncertu, nazivajući ih "srpskim smećem". Pored toga, on je sa organizatorom Marijom Cindorijem razgovarao na krajnje primitivan način, što stoji u njihovom saopštenju, a za sve što su izneli imaju i nekoliko svedoka koji su slušali razgovor.

Republika

Foto: Wikipedia/Orlovic, ATA Images, Youtubue/ ArtCaffe

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule, otkazao nastup Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
DJOKA

23.02.2023 17:30

Ko ga jebe