"SMEĆE JE SAMO SMEĆE" Ana Bekuta žestoko uzvratila na sramne reči gradonačelnika Pule kao prava dama iz Srbije! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom koncerta koji je otkazan u Puli, jer gradonačelnik tog grada ne želi "srpsko smeće", oglasila se i Ana Bekuta, koja je trebala da bude deo manifestacije.

"SMEĆE JE SAMO SMEĆE" Ana Bekuta žestoko uzvratila na sramne reči gradonačelnika Pule kao prava dama iz Srbije! (FOTO)

Foto: Youtube-HRT, republika

Povodom vesti da je gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, zabranio nastup naših poznatih zvezda u ovom gradu na području Istre, među kojima su Ana Bekuta, Zorana Mićanović, Duško Kuliš i Dragan Kojić Keba, oglasila se poznata pevačica, i tako pohvalila poluostrvo na kojem redovno letuje, ali i žestoko uzvratila gradonačelniku koji je naš narod nazvao "smećem" i psovao mu "sprske majke".

- U Istri sam u poslednjih 40 godina letovala barem deset puta. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najlepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, krajolik je prelep, svi moji domaćini su bili neverovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio - iskrena je Bekuta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani. U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam. Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama. Ako mi dozvole akteri današnjih vesti da im dam jedan savet iz života: Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu. Vrlo je jednostavno. Vidimo se u Osijeku - napisala je Ana u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Podsećanja radi, gradonačelnik Pule Filip Zoričić, iako je prvo istakao da mu smeta samo "turbo-folk", brzo se saznalo da se radi o srbomrzcu, što je dokazao i psovkama upućen našem narodu, u više navrata istakvaši kako u "svom" gradu ne želi "srpsko smeće", pa je čak i Hrvatu koji je organizovao spornu maniferstaciju "j*bao srpsku majku".

Republika

Foto: Youtube/HRT, ATA Images, Republika

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading