OGLASILA SE ZORANA SIKTER! Pevačica zatečena nakon skandalozne zabrane naših pevača da pevaju u Hrvatskoj!

Autor:

Zabava

23.02.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je istakla da nije imala ovakvih problema do sada, Zorana Mićanović nije krila da ju je ova vest zatekla.

OGLASILA SE ZORANA SIKTER! Pevačica zatečena nakon skandalozne zabrane naših pevača da pevaju u Hrvatskoj!

Foto: Republika

Zorana Mićanović

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da su naši pevači Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš i mlada Zorana Mićanović zabranjeni u hrvatskom gradu Puli, i to odlukom tamošnjeg gradonačelnika FIlipa Zoričića, koji je kao razlog istakao da želi da "sačuva identitet građanske, evropske i mediteranske Pule".

Ovim povodom pozvali smo mladu pevačicu, inače nekadašnju učesnicu "Zvezde Granda", Zoranu Mićanović, koja se proslavila hitom "Sikter", jer je i ona trebala da bude deo manifestacije koje je organizovala organizacija "Hiljadarka". Kako nam je otkrila, i nju je ova vest zatekla, te da je ovo prvi put da se susreće sa ovakvim problemom u susednoj nam državi.

- Javila su mi organizatori za promenu, malo su me zatekli, ali su mi rekli da je nastup samo premešten u drugi grad, a da sve ostalo stoji kako nam je i rečeno ranije. Navodno, to je bila odluka gradonačelnika grada, koji očigledno na to ima pravo. Ja redovno nastupam u Hrvatskoj i nikada nisam imala bilo kakav problem - izjavila je Mićanovićeva za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/HRT

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vanja

23.02.2023 12:46

A gradonačelnik Pule baš odaje utisak, urbanog, Evropejca, koji samo sluša Baha.

Janko

23.02.2023 12:48

Gradonačelniće čuvaj grad od Srba dok ti ne dođu Talijani po svoje,ali neće biti viš Srba da ratuju za Hrvate i Hrvatsku