PRVO OGLAŠAVANJE KEBE NAKON SKANDALA U HRVATSKOJ: Evo šta folker kaže na sramne reči gradonačelnika Pule!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba je priznao da mu je žao što je do ovoga došlo, ali da ne želi dublje da analizira celu situaciju.

PRVO OGLAŠAVANJE KEBE NAKON SKANDALA U HRVATSKOJ: Evo šta folker kaže na sramne reči gradonačelnika Pule!

Foto: ATA Images

Dragan Kojić Keba

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da su naši pevači Ana BekutaDragan Kojić KebaDuško Kuliš i Zorana Mićanović zabranjeni u hrvatskom gradu Puli, i to odlukom tamošnjeg gradonačelnika FIlipa Zoričića, koji je kao razlog istakao da želi da "sačuva identitet građanske, evropske i mediteranske Pule".

Naime, koncert je organizovala organizacija "Hiljadarka", koja je, kako se navodi, već dogovorila zakup dvorane, međutim, gradonačelnik je ipak odlučio da sve otkaže, prenose hrvatski mediji. Ovim povodom oglasila se i mlada "Zvezda Granda", Zorana Sikter, a sada se za naš portal oglasio i Keba, te priznao da mu je žao što je do ovoga došlo, ali da ne želi dublje da analizira celu situaciju.

- Žao mi je zbog takve situacije što se tiče tog koncerta u Puli, ali ne bih da se upuštam u bilo kakve dublje analize. To naravno prepuštam organizatorima čuvene "Hiljadarke", a već sam obavešten da će taj koncert biti toga dana održan u Osijeku - poručio je Keba za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Tv Grand

Dragan Kojić Keba

Podsetimo, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, istakao je da ovakva vrsta muzike ne pripada Hrvatskom podneblju.

- Pula je trenutno evropski hotspot za koncerte. Leto u Areni donosi izvođače najvišeg svetskog ranga kao što su Robi Vilijams, "Imedžn Dragons", Eros Ramacoti, Florens end Mašin"... Koliko to znači za Pulu kao destinaciju, suvišno je reći - rekao je Zorčić za tamošnje medije, koji smatra da grad Pula ima pravo da bude selektivan u odlučivanju koji izvođači će nastupiti u ovom gradu.

Republika

Foto: printscreen/HRT

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Rass

23.02.2023 13:29

Pa relano Pula nije Hrvatska ,nego Talijanska . Razumem ali Hrvati slusaju vise narodnu nego Ramacotija,Vijamsa i ostale. Zato gradonacelnice nemas pojma

Pipi

23.02.2023 13:37

Na sta si spao Kebo. Oni beže da zarade u Srbiji za leba, a ti kod njih mrvice kupiš!? Stvarno si propao.

pera perić

23.02.2023 13:43

Ne treba se čuditi . Svatko ima pravo na izbor. Pula nije dozvolila ni Tompsonu nastup