OŠTRO PREPUCAVANJE JEREMIĆA SA IVANOVIĆEM! Vuku preče da se svađa po Tviteru nego da odgovori na pitanja o MEGA AFERI!

Autor:

Vesti

23.02.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideru Narodne stranke, Vuku Jeremiću očigledno je važnije prepucavanje sa Ivanom Ivanovićem na društvenim mrežama nego da odgovori na pitanja o korupcionaškoj aferi u koju je upleten.

OŠTRO PREPUCAVANJE JEREMIĆA SA IVANOVIĆEM! Vuku preče da se svađa po Tviteru nego da odgovori na pitanja o MEGA AFERI!

Foto: ATA Images, E-Stock

Naime, na navode voditelja Ivana Ivanovića, da poslanica Narodne stranke Ivana Parlić iznosi laži i da za priču koju je ona plasirala, o prodatoj devojčici iz Srbije ,nema adekvatnih dokaza, Jeremić je odmah reagovao i stao u odbranu svoje stranačke koleginice, upuštajući se u tviterašku raspravu.

S druge strane, na pitanja koja danima potresaju javnost, o njegovim sumnjivim vezama sa sinom američkog predsednika Hanterom Bajdenom, Jeremić nije rekao ni jednu, jedinu reč. 

Njemu je, sudeći prema svemu ovome, tviteraška rasprava važnija, pa se čak potrudio i da voditelju Ivanu Ivanoviću da stručni savet. 

Da sam na tvom mestu, kao džentlmen i slobodni novinar, pozvao bih Ivanu Parlić
i Vladimira Gajića u emisiju, pa bi ih zakopao pitanjima i činjenicama ako nisu u pravu. To bi objektivno bilo najpoštenije, i ljudski i novinarski
- napisao je Jermić na Tviteru.

 

 

Ivanović mu nije ostao dužan te mu je poručio da se njegova stranačka koleginica Parlić sigurno neće naći u esmisiji, jer, kako je rekao, mnogo laže.

Svakako, u videu nema nikakvih dokaza o prodaji dece. A što se gostovanja tiče, ja ne radim emisiju rekla-kazala, već zabavni šou. Možda Vlada i ima neke šanse, ali Ivana nikako. Mnogo laže, a ja to ne volim. A i ti bi trebalo da razmisliš o tome - napisao je Ivanović na Tviteru.

Podsetimo, Jeremić je dobio rok od republikanaca, koji drže Predstavnički dom Američkog kongresa, da im do 7. marta dostavi sve dokumente vezane za njegove kontakte s Hanterom Bajdenom, sinom predsednika SAD, i kineskim biznismenima koji su bivšeg šefa srpske diplomatije držali na platnom spisku.

Tokom suđenja Patriku Hou (funkcioneru kompanije "CEFC Čajna enerdži", u kom je Jeremić, po odlasku s funkcije predsednika Generalne skupštine UN, bio angažovan) svedočili ste da vas je "CEFC Čajna enerdži" plaćao stotine hiljada dolara godišnje da delujete kao "konsultant", a zauzvrat biste im "otvarali vrata", upoznajući zaposlene u "CEFC Čajna enerdži" s poslovnim i političkim liderima raznih zemalja - piše u zvaničnom pismu upućenom Jeremiću iz Komiteta za nadzor i odgovornost Predstavničkog doma Kongresa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading