NAPADAO MEDIJE, A SAD PROPAO U MIŠJU RUPU! Jeremić ni da bekne o aferi koja drma Srbiju i SAD

Autor:

Vesti

23.02.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke ćuti o aferi koja trese SAD i Srbiju.

NAPADAO MEDIJE, A SAD PROPAO U MIŠJU RUPU! Jeremić ni da bekne o aferi koja drma Srbiju i SAD

Foto: ATAImages, Tanjug/AP

Vuk Jeremić, Hanter Bajden

Velika korupcionaška afera u SAD, u koju je sa porodicom Bajden upleten i lider Narodne stranke Vuk Jeremić, se razbuktava.

Podsetimo, Jeremić je dobio rok od republikanaca, koji drže Predstavnički dom Američkog kongresa, da im do 7. marta dostavi sve dokumente vezane za njegove kontakte s Hanterom Bajdenom, sinom predsednika SAD, i kineskim biznismenima koji su bivšeg šefa srpske diplomatije držali na platnom spisku.

Tokom suđenja Patriku Hou (funkcioneru kompanije "CEFC Čajna enerdži", u kom je Jeremić, po odlasku s funkcije predsednika Generalne skupštine UN, bio angažovan) svedočili ste da vas je "CEFC Čajna enerdži" plaćao stotine hiljada dolara godišnje da delujete kao "konsultant", a zauzvrat biste im "otvarali vrata", upoznajući zaposlene u "CEFC Čajna enerdži" s poslovnim i političkim liderima raznih zemalja - piše u zvaničnom pismu upućenom Jeremiću iz Komiteta za nadzor i odgovornost Predstavničkog doma Kongresa.

Znajući unapred, i pre poziva, težinu optužbi sa kojima se susreće, a koje su potkrepljene dokazima i dokumentacijom, Jeremić je kukao skoro na mrežama i govorio da to nije istina, a za sve optužio “režimske medije”:

Baražna vatra iz režimskih medija, raspredaju kako sam sa sinom predsednika SAD zarađivao milione i drmao svetskom politikom, na osnovu članka sa sajta poznatog po teorijama zavere. Ne bi bilo loše da je istina, ali ustvari sve je samo zbog rasta rejtinga @StrankaNarodna – napisao je samouvereno Jeremić.

Foto: printscreen twitter

 

 

Ipak, sada je istina isplivala na videlo, lider Narodne stranke ćuti dok gleda kolika mu kazna preti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (59)

Loading
Kaja

23.02.2023 08:24

Nema Vuku ni traga ni glasa, polako se dokazuje njegova korumpiranost,kojoj je bio i ranije sklon

Ceca

23.02.2023 08:25

Pa šta da kaže kad svi vide šta je radio. Da laže baš tako očigledno, ne ide.

brane

23.02.2023 08:25

Verovatno njegovi advokati Vode borbu da ga spase robije.

Crna Leptirica

23.02.2023 08:28

Tamo mu je i mesto ne mora nikada da izadje.