ALEKSIĆ LAŽE KAKO ZINE! Krivi vlast za proteste, a njihov stranački kolega pozivao na "otpor kapitulaciji"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.02.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako radi ono što najbolje zna. Možda upravo ovo opisuje učestalo ponašanje Miroslava Aleksića, potpredsedika Narodne stranke i poslanika u Narodnoj skupštini koji ne prestaje sa lažima.

ALEKSIĆ LAŽE KAKO ZINE! Krivi vlast za proteste, a njihov stranački kolega pozivao na "otpor kapitulaciji"! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

I taman kad pomislimo da dalje ne može, on nas odmah uveri u suprotno, pa je tako za nedavne proteste koji su bili ispred Skupštine optužio predsednika Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast, zaboravljajući da je na to okupljanje javno pozivao upravo njegov stranački kolega Vladimir Gajić.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Protest u Beogradu

Aleksić je, naime gostujući u emisiji ,,Utisak nedelje" kod Olje Bećković istakao da je skup, na kom su šefu države pretili ubistvom, dirigovan i da Narodna stranka nije imala nikakve veze sa istim.

- Vi ste imali poruke celog dana da je neko hteo da izvrši atentat na predsednika države. Pa to nije prvi, to je peti po redu, ako sam ja dobro izbrojao, u poslednjih nekoliko godina, ovo je bio neki skup, koji je, što se mene tiče lično, dirigovan - kazao je Aleksić. 

 

 

Na pitanje novinarke da li je siguran da taj skup nije bio državni udar i da li je siguran da je sve ovo organizacija Aleksandra Vučića, Aleksić je kazao:

- To ukazuje ovo o čemu sam ja govorio. Narodna stranka nema nikakve, apsolutno nikave veze sa tom organizacijom - naveo je on ne obazirući se na činjenicu da je na taj skup Gajić javno pozivao, uz objašnjenje ,,otpor kapitulaciji".

Republika

Foto: Republika.rs

Protest ispred Predsedništva

Politički analitičar Stevica Deđanski kaže u razgovoru za naš list da ovo nije prvi put da članovi Narodne stranke nastupaju nesihronizovano, što je, kako kaže i jedan od razloga njihovog lošeg rezultata na političkoj sceni. 

- Oni bi prvo među sobom trebali da se dogovore, pa tek onda javno da istupaju. Oni nemaju nikakvu zajedničku ideologiju, jedino što ih spaja je mržnja prema tome što im je neko uzeo vlast. Jedini što im je cilj je kako i na koji način da omalovaže predsednika, te tako ne biraju sredtsva. Bolje da ništa nije rekao, nego što je rekao ovo, jer samo odaje pravu sliku. Upravo zbog svega ovoga ta politička grupacija ima rezulatate kakve ima, da ne može ni da pređe cenzus - poručio je Deđanski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading