MAJKA IZ PAKLA PRETUKLA BEBU NASMRT! Lekari zatekli bebu u užasnom stanju

Autor:

Svet

23.02.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pretukla dete, pozvala je HItnu pomoć.

MAJKA IZ PAKLA PRETUKLA BEBU NASMRT! Lekari zatekli bebu u užasnom stanju

Foto: Shutterstock

Nemačka policija uhapsila je državljanku Bugarske (22), koja se sumnjiči da je svojoj šestomesečnoj bebi nanela teške telesne povrede, koje su dovele do smrti devojčice.

Dete je preminulo u univerzitetskoj bolnici u Esenu u sredu, dva dana nakon što je majka pozvala Hitnu pomoć uz izgovor da beba ima zdravstvene probleme.

Policija sprovodi istragu o ubistvu šestomesečne devojčice, a očekuje se da će majka biti danas salušana.

Kako medij prenose, majka devojčice je 20. februara uveče pozvala Hitnu pomoć i molila ih da hitno dođu jer dete ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Lekarske ekipe su devojčicu zatekle u teškom stanju i započele proces reanimacije, nakon čega je dete hitno transportovano u bolnicu na operaciju. Prema nezvaničnim informacijama, dete je imalo ozbiljne unutrašnje povrede.

Lekari su nakon operacije alarmirali policiju i izrazili sumnju da je dete zadobilo povrede organa usled fizčkog nasilja. Iako su lekari učinili sve da spasu bebu, devojčica je preminula u sredu u bolnici, prenosi Telegraf.

U čitav slučaj uključen je i Centar za socijalni rad, koji je preuzeo brigu nad drugim detetom.
Osumnjičena je u stanu živela sa ćerkicom i suprugom, ocem preminule bebe, koji nije osumnjičen za zločin.

Iz tužilaštva su saopštili da ranije nije bilo prijave nasilja u porodici, kao i da porodica nije bila u sistemu Centra za socijalni rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading