OPASNOST ZA PIKSIJEVE ORLOVE! Bivši fudbaler Zvezde dao HET-TRIK za 34 minuta i ZAPRETIO Srbiji! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.03.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović igra kao preporođen u Dunajskoj Stredi, pošto je u poslednjoj pobedi svog tima od 3:2 postigao het-trik.

OPASNOST ZA PIKSIJEVE ORLOVE! Bivši fudbaler Zvezde dao HET-TRIK za 34 minuta i ZAPRETIO Srbiji! (VIDEO)

Foto: Starsport

Premijerna sezona u slovačkom fudbalu bila je odlična za bivšeg napadača Crvene zvezde, koji nije opravdao poverenje igrama na Marakani.

U crveno-belom dresu postigao je tri gola na 27 mečeva, da bi odlaskom u Slovačku usledila "eksplozija". Nastavio je i u drugoj "epizodi" u dresu Dunajske Strede Krstović da rešeta protivničke mreže, pa je već stigao do "kote 23".

Poslednju pobedu na gostovanju Dukli iz Banjske Bistrice obeležio je het-trikom, a naročito je bio upečatljiv prvi gol kada je posle prijema poslao loptu u dalji ugao.

Krstović je sada na 15 pogodaka u prvenstvu, što jedan je od glavnih razloga dobrih rezultata Dunajske Strede koja trenutno ima četiri boda više od Slovana iz Bratislave.

Ono što može da zabrine selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija je da se Nikola nalazi u ozbiljnoj formi pred okršaj "orlova" i "sokolova", u okviru kvalifikacija za Prvenstvo Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading