NEPREPOZNATLJIV! Bivši fudbaler Zvezde čeka PETO DETE iz ČETVRTOG BRAKA! Samo on NE ZNA da će POSTATI OTAC!

Autor:

Sport

13.03.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski vezista Blagoje Georgijev proveo je deo svoje karijere igrajući na Marakani u dresu Crvene zvezde.

NEPREPOZNATLJIV! Bivši fudbaler Zvezde čeka PETO DETE iz ČETVRTOG BRAKA! Samo on NE ZNA da će POSTATI OTAC!

Foto: Starsport

Blagoj Georgijev

Iako se od njega očekivala blistava karijera, Bugarin nikada nije potvrdio raskošan talenat, pa ni kada ga je na Marakanu doveo tadašnji predsednik Zvezde i aktuelni selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Ni odlazak u "penziju" nije promenio način Blagojevog života. Nastavio je da "luduje" i po odlasku u penziju 2017. godine, kada je u ruskom Orenburgu završio igračku karijeru.

Georgijev najčešće puni stupce žute štampe, jer je uvek bio okružen zgodnim devojkama i često menjao veze, ulazio iz braka u brak, ostavljajući potomke gotovo u svakom. 

Njegova četvrta supruga sa kojom je započeo vezu nakon 15 dana zabavljanja, čeka njegovo peto dete. Blagoj još nije saznao lepu vest, obzirom da je trenutno daleko od kuće, pošto učestvuje u jednom rijalitiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Survivor BG (@survivor_bg)

 

Treba reći da bivši fudbaler Crvene zvezde sa gimnastičarkom Hristinom Vitanovom ima ćerku Joanu i sina Davida, sa ruskinjom Esmer Omerovom ima sina, dok je iz veze sa Plejboj zečicom Zlatkom Rajkovom dobio sina Blagoja juniora.

 

 

Što se tiče fudbala, Georgijev je u Ljutice Bogdana igrao od 2006. do 2008. Na Marakanu je stigao iz sofijske Slavije, dok je tokom karijere nastupao za Alaves, Duizburg, Terek, Amkar i Orenburg.

 

 

U nacionalnom timu Bugarske upisao je 50 mečeva. Mediji u svetu su često objavljivali njegove slike zbog brojnih tetovaža po celom telu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading