NATHO OTVORIO DUŠU: Lepo je postizati golove, ali...

Autor: Tanjug

Sport

13.03.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac bez dlake na jeziku.

NATHO OTVORIO DUŠU: Lepo je postizati golove, ali...

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da je cilj kluba iz Humske da pobedi na svim utakmicama do kraja sezone u Superligi Srbije.

Partizan je u nedelju u Lučanima savladao Mladost 3:0 u meču 26. kola domaćeg šampionata.

- Veoma važna pobeda za nas posle koje moramo da nastavimo korak po korak, utakmicu, po utakmicu, pobedu, po pobedu. Vratilo nam se samopouzdanje i to moramo iskoristiti do kraja, da pobedimo i u sledećoj utakmici, dok ne odemo na pauzu. Potom da se odmorimo za nastavak sezone gde je imperativ da pobedimo svaku utakmicu do kraja - rekao je Natho, prenosi zvanični sajt Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Bibars Natho

On je ove sezone postigao 12 golova u crno-belom dresu. Izraelski fudbaler se na meču u Lučanima jednom upisao u listu strelaca.

- Lepo je postizati golove i imati dobru statistiku, ali je najvažnija pobeda na kraju utakmice. Nadam se da će ih biti još za pobede - dodao je Natho.

Partizan će u narednom kolu SLS u petak igrati na svom terenu sa Radnikom iz Surdulice.

- Svesni smo toga, da smo mnoge bodove izgubili baš na domaćem terenu, na našem stadionu, ali to moramo da prevaziđemo. To je sasvim nova utakmica, ali sve zavisi od nas, kako uđemo u utakmicu - izjavio je Natho, koji će se posle meča sa Radnikom priključiti selekciji Izraela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading