MIJATOVIĆ DONEO ODLUKU: Poznato da li će legenda postati predsednik Partizana!

Autor:

Sport

12.03.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je stavio tačku na "i".

MIJATOVIĆ DONEO ODLUKU: Poznato da li će legenda postati predsednik Partizana!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan se u poslednje vreme nalazi u velikoj krizi, koja je kuluminirala ispadanjem iz Lige konferencija, porazom u večitom derbiju, kao i smenom trenera, pošto je umesto Gordana Petrića šef struke postao Igor Duljaj.

Tokom subote se, zbog ovih razloga, pojavila informacija da će možda i Predrag Mijatović, legenda crno-belih, preuzeti kormilo ovog kluba. Ipak, sam Peđa je ovu informaciju demantovao

- Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija o navodnoj smeni rukovodstva u fudbalskom klubu Partizan, na raznim portalima se pojavila vest, koja me je jako iznenadila, da sam prihvatio mogućnost povratka u Partizan na funkciju predsednika kluba - izjavio je čuveni fudbaler crno-belih Predrag Mijatović.

Foto: www.profimedia.rs

Peđa Mijatović je igrao u Partizanu od 1990. do 1993. godine

Nekadašnji igrač Valensije i Real Madrida je dodao da je apsolutno netačno da je sa nekim imao kontakt na ovu temu

- Apsolutno je netačno da sam sa bilo kim razgovarao na tu temu, nije mi jasno ko plasira takve neistine. Koliko ja znam FK Partizan ima svog predsednika i svoje rukovodstvo - rekao je Mijatović "Tanjugu".

Istakao je da su njegovi budući planovi vezani za Španiju.

- Ja sam u nekoliko navrata izjavio da su moji porodični i poslovni planovi vezani za Španiju, bez obzira na veliku ljubav i želju da moj Partizan uvek bude na nivou svoje reputacije, kako na institucionalnom tako i na sportskom planu - dodao je on.

Za kraj, poručio je svom klubu uspeh i sreću u narednom periodu.

- Ovom prilikom želim da stavim tačku na ovu temu i poželim mom Partizanu puno sreće i uspeha u narednom periodu - poručio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading