DESTRUKCIJA U PARTIZANU! Predrag Mijatović JASAN: Vidim opšte nezadovoljstvo i žalim zbog toga

Autor:

Sport

01.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se sezona loše započne, obično se i završi na sličan način, kaže legendarni fudbaler crno-belih za naš portal.

DESTRUKCIJA U PARTIZANU! Predrag Mijatović JASAN: Vidim opšte nezadovoljstvo i žalim zbog toga

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan proživljava možda i najteže trenutke u novijoj istoriji, što legendu crno-belih i svetskog fudbala uopšte Predraga Peđu Mijatovića nimalo ne ostavlja ravnodušnim.

Republika

Foto: Starsport

Rikardo

"Parni valjak", gotovo izvesno, a uoči večitog derbija u petak na Marakani (19 sati), polako se miri sa sudbinom da ni šestu godinu zaredom neće osvojiti šampionsku titulu. Crvena zvezda, naime, ima za srpske uslove ogromnih 13 bodova prednosti na tabeli Superlige, a urušena atmosfera u svlačionici i na tribinama stadiona u Humskoj stopila se s tmurnim februarskim danima. Partizan je utorak dobio novog trenera i to bi, prema nekom nepisanom pravilu, trebao da bude dodatni impuls igračima u nastavku sezone. Takozvana šok-terapija.

Međutim, ako se uzme u obzir da je Igor Duljaj nasledio Gordana Petrića na klupi, a ovaj Iliju Stolicu, koji je letos započeo sezonu, psihološki aspekt i najvećih fudbalskih fanatika (ne umanjujući onaj koji poseduje aktuelni sastav) ne može ostati imun. A kada se tome pridodaju još i bočni vetrovi, s južne i istočne tribine uglavnom, u kojima navijači zahtevaju ostavke predsednika Milorada Vučelića i direktora Miloša Vazure po hitnom postupku, Urošević i družina u poslednje vreme opravdano deluju kao grogirani bokser u ringu. Zaista. Jer previše je destrukcije i kikseva bilo u poslednje vreme. Počevši od blamantnog ispadanja iz Kupa od prvoligaša iz Sremske Mitrovice, debakla od Mladosti GAT u Humskoj (4:0), eliminacije od Šerifa (3:1) u LK uprkos kapitalu iz prvog meča u Moldaviji (1:0), do remija sa Radničkim 1923 (1:1) u ponedeljak u Beogradu.

Aktuelni momenat, nesumnjivo, razara dušu svakog navijača crno-belih, među kojima se možda i najistaknutiji slavni fudbaler Peđa Mijatović, tim povodom oglasio za Republiku.

- Iskreno rečeno, nisam preterano upućen u dešavanja i situaciju u Fudbalskom klubu Partizan. Jedino preko čega se informišem jeste ono što se piše u štampi i na portalima. Vidim samo da je opšte nezadovoljstvo navijača, zbog čega mi je mnogo, mnogo žao. Tekuća sezona počela je veoma loše. Nažalost, u takvim situacijama obično se i završi na sličan način. Nadam se samo da će nastupajuća sezona na svim frontovima biti mnogo uspešnija - kaže Mijatović.

No, bivši kapiten Partizana i reprezentativac Srbije Antonio Rukavina vidi svetlo na kraju tunela.

Republika

Foto: Starsport

Rukavina iz igračkih dana

- Situacija nije nimalo prijatna za navijače kojima je crno-bela boja u srcu, ali to su situacije koje se dešavaju u fudbalu. Evo, Barselona do pre godinu imala je teške trenutke, ali su uspeli da se izvuku s pravim odlukama. Treba gledati pozitivno. Igor Duljaj je pravo rešenje, najbolje u ovom trenutku - rekao je Toni za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading