ŠOK PRED UTAKMICU U KUPU! Iznenadna PROMENA TRENERA!

Autor:

Sport

13.03.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Radničkog iz Sremske Mitrovice uručila je otkaz dosadašnjem treneru ekipe Dejanu Nikoliću.

ŠOK PRED UTAKMICU U KUPU! Iznenadna PROMENA TRENERA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Ništa ne bi bilo čudno da Mitrovčani za samo tri dana u osmini finala Kupa Srbije dočekuju aktuelnog šampiona i branioca trofeja Crvenu zvezdu.

Nikolić je na klupi ovog tima bio od januara 2022. godine, ostavio je Radnički na 7. mestu Prve lige Srbije, a zauvek će ostati upamćeno da je izbacio Partizan u 1/16 finala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja, kada su crno-beli promašili sve jedanaesterce u penal seriji.

- Radnički ostaje moj klub i biću verni navijač, bez obzira što je došlo do rastanka nema negativnih emocija. Ni u jednom trenutku nisam doživeo neku neprijatnost. Uprava je odlučila da bi trebalo uvesti neko osveženjeu stručni štab i poštujem odluku - rekao je Nikolić, a preneo "Sportski žurnal".

Foto: Starsport

 

 

Klub iz Sremske Mitrovice je u prethodnom kolu remizirao na Banjici sa Radom (2:2), dok trenutno kaskaju pet bodova za tim četvrtim mestom koje donosi baraž za plasman u Superligu.

Inače, Radnički u sredu od 15 časova dočekuju najtrofejniji srpski klub Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading