KATASTROFA ZA DENVER: Povredio se pred plej-of - navijači STRAHUJU!

Autor:

Sport

13.03.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nikako neće dopasti navijačima Nagetsa.

KATASTROFA ZA DENVER: Povredio se pred plej-of - navijači STRAHUJU!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džamal Marej

Košarkaši Denver Nagetsa su zabeležili treći poraz u nizu, pošto su u nedelju uveče na svom terenu poraženi od Bruklin Netsa sa 122:120.

Vodili su Nagetsi veći deo meča, imali su višak i na poluvremenu, ali je Bruklin u trećem kvartalu preokrenuo situaciju na terenu, a na kraju u neizvesnoj završnici i stigao do velikog trijumfa.

Osim poraza, navijači domaće ekipe su saznali još jednu lošu vest. Naime, plejmejker tima iz Kolorada, Džamal Marej, doživeo je povredu, zbog koje je propustio čitavu poslednju deonicu na utakmici sa Bruklinom.

Ipak, Majk Singer, jedan od najobaveštenijih novinara koji prati košarkašku ekipu Denvera je izjavio da nema mesta panici, pošto je u pitanju samo lakša povreda.

- Marej će biti dobro - napisao je Singer na društvenim mrežama.

Ipak, Džamal je već jako dugo bio van terena zbog povrede kolena, propustio je celu prošlu sezonu, pa je jasno da svaka i najmanja nelagodnost koju oseti plej Nagetsa može da predstavlja ozbiljan problem kada su u pitanju plej-of ambicije ove ekipe.

Podsetimo, Marej je sinoć ubacio 16 poena u porazu Denvera, a najefikasniji je po običaju bio Nikola Jokić, koji je imao 35 poena, 20 skokova i 11 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading