HAOS U NBA LIGI: Najprljaviji igrač NAPAO Nikolu Jokića - umalo došlo do VELIKE TUČE! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.03.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakuvalo se u borbi dve najbolje ekipe Zapadne konferencije.

HAOS U NBA LIGI: Najprljaviji igrač NAPAO Nikolu Jokića - umalo došlo do VELIKE TUČE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa su stigli do nove pobede u okviru NBA lige, pošto su na svom terenu bili bolji od Memfis Grizlisa sa 113:97.

Meč je, kao po običaju, obeležio Nikola Jokić, koji je zabeležio svoj 101. tripl dabl u karijeri, a 25. u ovoj sezoni.

Ipak, svakako će se iz ovog duela pamtiti i sukob Jokića i Dilona Bruksa, jednog od najprgavijih igrača NBA lige, koji se dogodio na sredini poslednje deonice.

Tokom napada tima iz Kolorada, centar Nagetsa i bek Grizlisa su se našli jedan pored drugog, a Bruks je odlučio da Jokića cimne za ruku. To se nimalo nije dopalo srpskom košarkašu, koji je svakodnevno na meti protivničkih igrača, pa je odlučio da krene ka Bruksu.

Njih dvojica su zatim razmenili uvrede, uneli su se jedan drugom u facu, ali su sudije i saigrači zaustavili situaciju pre nego što je postala ozbiljna. Epilog - obojica košarkaša su dobila po tehničku grešku.

Na kraju, Denver je stigao do pobede protiv velikog rivala, i na taj način im se odužio za poraz u Memfisu, pre nešto manje od deset dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading