LJUBIMAC "DELIJA" PISAO VIGU! Rekao sam mu da se IZVINI navijačima Partizana!

Autor:

Sport

04.03.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakao je da fudbaler Zvezde nije želeo nikog da uvredi gestom, te da je mislio da je onakvo slavlje normalno.

LJUBIMAC "DELIJA" PISAO VIGU! Rekao sam mu da se IZVINI navijačima Partizana!

Foto: Starsport

Luis Ibanjez iz vremena dok je nosio dres Zvezde

Tresla se gora, rodio se miš - u 169. večitom derbiju Crvena zvezda savladala je Partizan sa 1:0, a mogli smo da vidimo apsolutno preslikan meč kao i prethodnih ko zna koliko duela beogradskih najljućih rivala.

Puno neopreznih startova, krvničkih duela, povreda, tuča, tenzije i prekida igre, te tek jedan pogodak, onako, iz nehata kojim je Aleks Vigo već na startu utakmice rešio pitanje pobednika.

Ni gol nije mogao da prođe bez skandala, Vigo se radovao neprikladno, simulirao je pucanje ka južnoj tribini i navijačima Partizana, te je izazvao ogroman bes grobara. Kasnije je uputio izvinjenje zbog svog gesta, a nekadašnji igrač Crvene zvezde i ljubimac "delija", Luis Ibanjez, otkrio je da je kontaktirao Viga na poluvremenu i napisao mu da nije trebao tako da slavi pogodak.

Na poluvremenu sam mu poslao poruku da se izvini za postupak pred južnom tribinom. On ne zna kakvo je ovde rivalstvo, u Argentini je normalno da se tako slavi - rekao je kapiten Grafičara za Sportski žurnal, pa dodao:

- Drago mi je da je Vigo postigao gol, radi dobro i to mu se vraća. Rekao sam mu pre meča da pruži sve od sebe, jer je derbi specifična utakmica. Morate sve vreme biti "nabrijani". Ipak, nisam mu govorio da provocira.

Republika

Foto: Starsport

Luis Ibanjez

 

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedom protiv Partizana otišla na 16 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala i ovim je borba za titulu gotovo rešena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading