NI DA POKRIJE PROVOKATIVNE DELOVE: Obukla najizazovniji bikini ikada, pokrila oči, a sve drugo na izvolte! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

09.03.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kupaći pa još i go!

NI DA POKRIJE PROVOKATIVNE DELOVE: Obukla najizazovniji bikini ikada, pokrila oči, a sve drugo na izvolte! (FOTO)

Foto: Instagram/ kamillalmeidaa

Kupaći kostimi sve su oskudniji i služe da otkriju što je više moguće. Od silikonskih tračica koje jedva pokrivaju škakljive delove tela, do "golih" bikinija - možete da izaberete šta volite! Jedan poznati brend prepoznatljiv je po provokativnim haljinama i još provokativnijim bikinijima. Trude se da otkriju što je više moguće, a ako se ne libite da pokažete previše onda će vam se ovaj izbor dopasti.

Jedna devojka podelila je do sada neviđen kupaći kostim. Kamila Almeida pozirala je u bazenu za velikim sunčanim naočarama, a svu pažnju odneo je kupaći kostim koji je dosovno go! Bikini je iluzija da je devojka potpuno gola, te ima imitaciju bradavica i pupka. Zanimljiv stajling spojila je sa crno zelenim naočarima, ali nema šta svi su gledali u njeno telo. 

Foto: Instagram/ kamillalmeidaa

Kamila se slika u školjka topu

Ovim izborom devojka je pokazala sve, ali zapravo ništa. Lepotica je novom fotografijom oduševila svoje pratioce koji bi voleli da je vide u još prirodnijem izdanju.  Ipak, ona im je dala samo na kašičicu što je bilo dovoljno da se oduševe. Nova fotografija izazvala je veliku pažnju, a lepim komentarima na račun ove devojke nije bilo kraja. 

Hrabro nema šta!

Da li biste vi obukli ovako nešto?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading