OVA SMESA ČISTI I NAJPRLJAVIJE RINGLE ZA 30 SEKUNDI: Uklanja sve mrlje kao od šale!

Autor: N.J.

Lifestyle

13.03.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako očitite i najprljavije ringle!

OVA SMESA ČISTI I NAJPRLJAVIJE RINGLE ZA 30 SEKUNDI:  Uklanja sve mrlje kao od šale!

Foto: shutterstock

Ako ste pripremali nešto za ručak i isprskali sve okolo, verujemo da vam je mrsko da sada sve to i očistite. Ali ne brinite, sve to možete za čas obrisati bez puno muke. Napravite jednu domaću pastu koja će vas oduševiti. Skinuće prljavštinu sa vašeg šporeta, a rezultat će biti blistav šporet. Potrebna su vam samo dva sastojka kojim ćete skinuti masnoću sa ringle.

Svi znaju koliko je limun dobar za čišćenje. Nedavno smo delili jedan odličan trik za čišćenje sudopere limunom, a recept za pripremu paste pogledajte OVDE.

Kada je reč o ovoj kombinaciji proizvoda, činjenica je da su prašak za pecivo i limun čudo u kuhinji! 

Foto: pixabay.com

Očišćena ploča u kuhinji

Ova jeftina kombinacija je doslovno ludilo koje morate probati. Potrebno je samo da sve pomešate, odnosno da napravite pastu. Nanesite na zaprljane ringle i sve dobro očistite nekom četkom. Ako je reč o tvrdokornim mrljama onda istrljajte žicom. Ključ je da sve radite toplom vodom koja će pomoći u skidanju masnoće. Na kraju samo vlažnom krpom pokupite višak tečnosti.

Dodatni trik da vaša ringla na kraju zasija kao nova je da na hladnu ringlu nanesete malo ulja koje ćete ravnomerno utrljati parčetom izgužvane aluminijumske folije. Uz ovakav način čišćenja i poliranja, ringle će blistati, čak i na veoma starom električnom šporetu, piše "Krsarica".

Da li vam se dopao ovakav način pravljenja paste za čišćenje?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading