RERNA ĆE SIJATI KAO DA JE NOVA UZ SUPER TRIK: Evo kako da napravite fantastičnu pastu i završite posao bez mnogo muke!

Autor: N.J.

Lifestyle

11.03.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremite sodu bikarbonu i još par propratnih stvarčica i dobićete rernu iz snova!

RERNA ĆE SIJATI KAO DA JE NOVA UZ SUPER TRIK: Evo kako da napravite fantastičnu pastu i završite posao bez mnogo muke!

Foto: YouTube/ Mr. Gizmo

Ko voli da čisti subotom, evo jednog odličnog trika da mu se olakša dan! Ako baš danas radite generalku, nemojte nikako preskočiti ovaj korak u čišćenju jer ćete uz malo muke dobiti šporet koji izgleda kao da je tek kupljen. I da, zaista će biti tako. Uz nekoliko jednostavnih sastojaka sve će biti čisto. Naoružajte se sledećim proizvodima i možemo početi. Jedan muškarac koji se predstavlja kao Gizmo izuzetno popularan na društvenim mrežema, podelio je svoj trik kako to on radi.

Treba vam voda, soda bikarbona, dve krpe, gumene rukavice, sirće u bočici sa raspršivačem.

Potrebno je da napravite pastu od sode bikarbone. Uzmi jednu šolju kao meru i napunite je sodom bikarbonom. Onda dodajte u sodu bikarbonu tri velike kašike vode i tako postepeno dodajte malo po malo kako biste pravili pastu.

Čišćenje: Uzmi četku kojom na primer nanosite ulje preko nekog peciva, mislimo na onu sa gumenim delom. Zatim njom tu pastu od sode bikarbone mažite po mrlji. Poenta je da to lepo zamažete i slobodno stavite veću količinu paste, znači ne neki tanak sloj.

Foto: pixabay.com

Čista kuhinja

Ostavite sve preko noći

Nakon što ste tako zamazali unutrašnjost rerne, samo zatvorite vrata od iste i ostavite preko noći tako. Kada pipnete i dalje će biti malo mokro. Da biste lakše skinuli pastu koja je stajala, uzmite lopaticu za palačinke. To vam je kao neka vrsta špatule kojom ćete da sastružete to iz rerne. Uzmite vlažnu krpu i očistite sodu bikarbonu.

Poslednji korak: Sirće iz bočice isprskajte kako u unutrašnjost tako i na staklo od vrata rerne. Krpom sve obrišite.

Nakon ova tri koraka u rerni neće biti nikakvih mrlja! Biće sve perfektno čisto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading