PETAR BI ZA TRI MESECA NAPUNIO 18 GODINA! Potresna ispovest oca mladića ubijenog u Danskoj: Istraga je pod oznakom POVERLJIVO!

Autor:

Hronika

11.03.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac ne može da se oporavi od šoka.

PETAR BI ZA TRI MESECA NAPUNIO 18 GODINA! Potresna ispovest oca mladića ubijenog u Danskoj: Istraga je pod oznakom POVERLJIVO!

Foto: Tanjug/Ap

Petar Stešević (17), mladić poreklom iz Crne Gore i njegov prijatelj N. Š. (18) poreklom iz okoline Čačka, ubijeni su u ponedeljak u Kopenhagenu.

Njima je iz nepoznatih razloga prišla grupa mladića i napala ih, pri čemu je Petar uboden u srce, dok je N.Š. prerezan vrat.

Sve se dogodilo u predgrađu Kopenhagena, na 300 metara od Petrove kuće, priča njegov otac koji još uvek ne može da se oporavi od šoka.

- Petar bi za tri meseca napunio 18 godina, trebalo je da diplomira, život je bio pred njim. Bio je veliki sportista, a sa momkom koji je bio sa njim se druži čitav život, obojica su rođena ovde u Danskoj, igrali zajedno fudbal, basket - rekao je otac Nenad Stešević.

Kako se saznaje, jedan napadač je uhapšen, jer je treći mladić koji je lakše povređen, a bio je sa Petrom i njegovim drugom, ispričao šta se desilo.

- Zbog poverljivosti istrage ne znaju se još detalji, ali uhapšen je mladić (17), koji nije državljanin Danske - kaže izvor medija.

Petar je inače, druga generacija Steševića koja je rođena u Danskoj, a Nenad kaže da je on Srbin iz Kotora.

- Rodio mi se na rukama, jedan presrećan dečak koji je uvek znao da kaže volim te, pun energije i ljubavi. Ima starijeg brata Mila na kojeg je uvek mogao da se osloni, vedar i radostan momak kome je obraz bio najvažniji - rekao je za Kurir otac Nenad i dodao da zna da cela Srbija i Crna Gora plaču za ovim mladićima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading