GROBARI SANJAJU "DEJA VU": Crno-beli žele da SRUŠE Real na datum koji je SVETINJA svima u Partizanu!

Autor:

Sport

25.04.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica koja ne može biti zaboravljena odigrala se 25. aprila 2010. godine.

GROBARI SANJAJU "DEJA VU": Crno-beli žele da SRUŠE Real na datum koji je SVETINJA svima u Partizanu!

Foto: Starsport

Grobari

Košarkaši Partizana u utorak 25. aprila od 20.45 igraju prvi meč plej-ofa Evrolige protiv Reala u Madridu.

Crno-beli počinju misiju "fajnal-for" i četa Željka Obradovića pokušaće da pomeri granice i plasira se među četiri najbolja tima Starog kontinenta.

"Kraljevski" klub jeste favorit, ali nije nepobediv, što su crno-beli dokazali u regularnom delu kada su Real savladali u beogradskoj Štark areni, a kada grobari vide na koji dan počinje plej-of serija nema sumnje da će se i nade o uspehu rasplamsati.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor i navijači Partizana

 

Partizan će, kao što smo naveli, prvi meč protiv Reala odigrati 25. aprila. Istog datuma, samo 2010. godine, odigrala se utakmica koja je zlatnim slovima ispisana u istoriji crno-belih. Tada su košarkaši Partizana stigli do titule u regionalnom takmičenju i to pobedom protiv Cibone usred Zagreba čuvenom trojkom Dušana Kecmana na 0.6 sekundi pre kraja (75:74).

Sećam se da je ostalo 0.6 sekundi do kraja i video sam da mogu da šutnem, iako su svi pognuli glave. Kako sam je uhvatio, poslao sam je ka košu. Sećam se kad je ušla da je bio muk pola sekunde, kao da je neko ugasio ton, pa ga upalio na naše slavlje - govorio je Dušan Kecman o tom čuvenom košu.

Tada su izabranici Duška Vujoševića napravili ogroman uspeh, a sada će četa Željka Obradovića pokušati da slavi protiv Reala u Madridu. Nema sumnje da grobari ne bi imali ništa protiv da se desi "deja vu" i da trojka u finišu odluči pobednika u prestonici Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading