OVOJ DEVOJCI JE NOVAK SPASIO KARIJERU! Nisam ZALJUBLJENA u Đokovića, on me je ODGAJAO!

Autor:

Sport

25.04.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među velikim fanovima Novaka Đokovića je i rumunska teniserka Andrea Prisakariju, koja nikad nije krila da obožava najboljeg tenisera sveta.

OVOJ DEVOJCI JE NOVAK SPASIO KARIJERU! Nisam ZALJUBLJENA u Đokovića, on me je ODGAJAO!

Foto: printscreen/instagram/Andreea Prisacariu

Andrea Prisakariju

Andrea je u jednom podkastu potvrdila da je Novak imao veliki uticaj u spasavanju njene karijere, kada je htela da napusti "beli sport".

Đoković je Rumunki bio velika inspiracija poslednjih godinja. Ona je profesionalno počela da se bavi tenisom pre pet godina, ali je usled finansijskih problema igrala samo ITF turnire.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Đoković mi je zauvek inspiracija. Jedan je od retkih koji zaista pomaže teniserima iz Srbije. On ih zapravo sponzoriše. Neverovatno je šta radi, nemam reči da ga opišem. Mislim, mnogo puta je i meni spasio karijeru kroz ove godine - rekla je Andrea za "Meč Point Kanada" i nastavila:

- Kada sam bila junior tražila sam njegove snimke na Jutjubu. Samo sam gledala i gledala i zaspala sa njegovim glasom u sobi. Budila sam se zbog toga i opet iznova gledala snimke. Dakle, on je definitivno neverovatan. Svaki dan me inspiriše, on je moj, šampion, broj jedan. Odrasla sam gledajući njega, živa je legenda i za ene je ispred svih.

Foto: printscreen/instagram/Andreea Prisacariu

 

Njena opčinjenost Novakom očigledno je pogrešno protumačena od strane pojedinaca, pa joj je među pitanjima od strane pratilaca upućeno jedno čudno:

- Da li ste zaljubljeni u Novaka Đokovića ili mu se samo divite kao i mi ostali? - pitao je potpisani navijač iz SAD-a.

Rumunka je ekspresno objavila to pitanje, kao i odgovor fanu iz Amerike.

Isuse, da li je ovo pitanje stvarno? Ovaj čovek me je u suštini "odgajao", odrasla sam gledajući ga na TV-u. Zar ne možemo da cenimo druge ljude ovih dana samo zato što možemo? On je moja inspiracija, nisam zaljubljena ili tako nešto. To je jednostavno divljenje njegovim radom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading