PORODICA ANĐELE ĐURIČIĆ ŽELI DA SE OBOGATI NA NJENOJ SRAMOTI: Dok je Zvezdan čereči i ponižava u Zadruzi, oni povukli šok potez! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.04.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbliži ljudi Anđele Đuričić žele da se obogate na njenoj sramoti!

PORODICA ANĐELE ĐURIČIĆ ŽELI DA SE OBOGATI NA NJENOJ SRAMOTI: Dok je Zvezdan čereči i ponižava u Zadruzi, oni povukli šok potez! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Zadrugarka Anđela Đuričić u rijalitiju ,,Zadruga 6", po mišljenju mnogih je pokazala pravo lice. Iako je nacija mislila da je Anđela mirna i povučena, smerna i fina, u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija pokazala je da vrlo lako uništava porodične odnose.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

 

Ona je zavela tada zauzetog muškarca Zvezdana Slavnića koji je imao vanbračnu suprugu Anu Ćurčić. Anđela je potom pokazala da je i te kako britka nja jeziku i da zna da udari najniže, pa je nekoliko puta vređala i ponižavala Anu, kojoj je ona uništila život. 

Kako bi se ovajdili od ćerkine sramote, porodica i prijatelji donose odluku, koju su javno obelodanili, da su angažovali pravni tim, koji će bivšim zadrugarima slati tužbe, zbog reči upućene njihovoj mezimici, te da će svaku pogrdnu reč debelo naplatiti na sudu. 

 

Verovatno je Anđelina podrška zaboravila da živimo u demokratskom društvu, u kom pravo mišljenja ima svako, ali su ipak odlučili da se opare na ovoj sramoti koja se desila u rijalitiju. 

Podsetimo, kako bismo proverili kakvo je stanje u porodici Đuričić, pre nekoliko meseci posetili smo kuću frizerke u Herceg Novom, a tamo nas je sačekao besni otac, koji je čak i psovao našeg novinara. Anđelin otac gnusno je oterao ekipu portala Republike, iako smo na lep i fin način prišli i zamolili za izjavu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić roditelji

 

Ovako je reagovao otac Anđele Đuričić kada smo posetili njihovu porodičnu kuću

No, ovo nije bio prvi put da smo pokušali da kontaktiramo Anđelinu porodicu i prijatelje. Međutim, kada god bismo pozvali ili poslali poruku, odgovor nikada nismo dobili. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić vrela akcija

 

Mnogi bivši zadrugari su žestokog mišljenja o Crnogorki, a pojedini čak ističu i da ona neće smeti da se vrati u Herceg Novi od bruke i sramote. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading