DRAMA ISPRED PORODIČNE KUĆE ANĐELE ĐURIČIĆ: Otac Zvezdanove ljubavnice pokazao na koga je ćerka, vređao i urlao, pa doživeo nervni slom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika je posetio kuću Anđele Đuričić, najpoznatije ljubavnice, a njen otac doživeo je nervni slom!

DRAMA ISPRED PORODIČNE KUĆE ANĐELE ĐURIČIĆ: Otac Zvezdanove ljubavnice pokazao na koga je ćerka, vređao i urlao, pa doživeo nervni slom!

Foto: Republika.rs

Porodica Anđele Đuričić već nedeljama unazad je glavna tema u regionu, naročito u komšiluku u Herceg Novom. Zbog toga je portal Republika odlučio da poseti njenu porodičnu kuću i proverimo u kakvom su stanju njeni roditelji, koji očigledno nisu bili raspoloženi za bilo kakve izjave. 

Naime, pre nego što smo bilo koga ugledali od Anđeline porodice, sa nama su porazgovarale komšije, koje su bile i te kako kivne na najpoznatiju ljubavnicu, budući da je znaju, kako i sami kažu od malih nogu. 

 

Prvi komšija govori da su svojevremeno Anđelini roditelji bili dobri i časni ljudi, ali da ih sada ne viđaju često na ulici, verovatno zbog blama koji im je priredila ćerka. 

- Idealna, nije loša porodica... Svaki dan ih viđam... Ja živim blizu njih. Mnogo su dobri ljudi, ja ih znam... Nju znam od kada je bila dete, stvarno, mnogo dobra porodica. Njene bivše ne poznajem. Ne znam to zaista. Ne znam, to nije na meni. Kuća je oduvek na prodaju. Ona ima brata, tu je i on sa njima. Ja njene roditelje nisam ništa pitao, nije mi bilo prijatno da pitam o tome - rekao je komšija koji je želeo da ostane anoniman, a potom je i među prvim komšinicama odlučila da progovori:

- Daleko bilo onakve ćerke, da najgorem neprijatelju ne poželiš onakvo ponašanje, derište malo i razmaženo. Meni je to katastrofa šta su joj roditelji dozvolili, ja to ni ne gledam, neću da se nervniram, tu devojku sam viđala, rasla je na ulici ovde, družila se sa svima, šta joj se desilo, kakvi su to demoni u njoj, da je Bog sačuva. Njena porodica valjda tek sada vidi kakvu su ćerku dobili. Ja ću da vam kažem nešto, sad svi krive kao rijaliti je to napravio od nje, pa ne može, ona je to bila i pre, samo je sada to pokazala pred kamerama. Ne može da ceo život ona nešto glumi i onda sad odjednom zbog rijalitija se promenila. Blam, ona treba da bude pametna i da se ne vraća ovde posle završetka, nego da ostane u Beogradu, dok ova bruka i sramota ne prođe. 

Foto: Republika.rs

Kuća Anđele Đuričić

 

Nakon nekog vremena, pojavio se i Anđelin otac ispred kuće i počeo da urla iz sveg glasa. On je zbog ćerkinog ponašanja potpuno doživeo pomračenje i počeo da urla, preti i vređa najstrašnije. Hvatao se za glavu, a u očima je moglo da mu se vidi bez, dok mu je sram i crvenilo izbijalo po licu.

Zbog poštovanja prema porodici Đuričić, odlučili smo da ne prenesemo sve uvrede koje je Anđelin otac izgovorio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Mirko

18.02.2023 19:20

Anđela: - rasla je na ulici ovde, družila se sa svima.

Biljana

18.02.2023 21:33

Ostavite ljude na miru aman...njihovo dete, njihov problem...

Odgovori 1 12
Aurora Borealis

19.02.2023 09:12

@Biljana - Sto da ih ostave na miru? Pa nisu oni krivi sto im je cerka nemoralna! Trebali su na nju da se deru kada je tako fina odlucila da udje u ludarijum. Cim si u Zadruzi, zna se sta ti sleduje. Prodao si se za pare i sada nemoj ti da nam drzis predavanje sto su oni svi dno dna. I ne treba da ih ostave na miru.

Mirko

19.02.2023 11:33

@Biljana - Nije više njihovo. Zašto ga nisu čuvali kod kuće ako je njihovo?