ANĐELA ĐURIČIĆ SE JAVNO OBRATILA RODITELJIMA U PROGRAMU: "Pošaljite mi neki znak" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.02.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić obratila se roditeljima u Zadruzi!

ANĐELA ĐURIČIĆ SE JAVNO OBRATILA RODITELJIMA U PROGRAMU: "Pošaljite mi neki znak" (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka i najpoznatija ljubavnica u regionu Anđela Đuričić, koja je na udaru posle veze za Zvezdanom Slavnićom, obratila se u dvorište svojoj porodici i to prvi put nakon raskida sa dečkom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić se obraća roditeljima u Zadruzi 6

 

Đuričićeva nema pojma da se njena porodica nije oglašavala o ljubavnom trougli čiji je deo mesecima. Ona je počela da nabraja da šta da joj roditelji pošalju, ono što joj treba od kozmetike i šminke. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić se obraća roditeljima u Zadruzi 6

 

- Ako možete da mi pošaljete trebaju mi trepavice, ajlajner u gelu, puder, dezodernas, posteljina mi baš treba, neka sa srcima, to mi je veoma važno, badem Nadam se da ste dobro, da ste živi, da ste zdravi, da vas neću vas više stresirati. Sigurno vam nije bilo lako, a sad sam okružena dobrim ljudima. Vratila sam se sebi. Možda sam malo bila izigrana, ali Ana je tu kao pravi prijatelj. Volela bih da pošaljete nešto kao znak i da naglasite da je za Anu, zalepite na majicu da znamo da je za nju. Hvala, volim vas. Nadam se nekom pozivu, prošle godine sam ga imala u prošlo vreme - pričala je Anđela dok je sedela sa Anom.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ja

13.02.2023 15:15

Evo ti ga znak: Q.

Odgovori 10 1
Uh

13.02.2023 21:10

Veći greh je Anin devojka rodila dete. To je blam.Roditelji Andjelini podržite svoje dete i budite uz nju. Danas to rade od 15 godina pa dalje.Prava i iskrena podrška su joj Mića i Ana Spasojević .Bili su uz nju kad su joj svi ukućani, voditelji , novinari okrenuli ledja.Narod je prepoznao PREVARANTE ulizice i stao uz Andjelu. Sad su utihnuli hahaha ??? Sve se vidi napolju. Onaje malo žuto🐣 Medju Jastrebovima. Čuvajte svog Andjela i dajte joj znak da je volite.

Odgovori 3 12
Ana

15.02.2023 01:26

@Uh - Podrzati Andjelu sa ovakvim postupcima je stvarno dno,dna,nema dalje!!Ona nema ni trunke stida ni srama!! Fuuuj.....

Odgovori 10 0