KAKAV BLAM ANĐELE ĐURIČIĆ, URNIŠU JE ZBOG OVOG POTEZA: Zvezdanova ljubavnica počela da liči na Anu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.02.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić počela sve više da liči na Anu Ćurčić.

KAKAV BLAM ANĐELE ĐURIČIĆ, URNIŠU JE ZBOG OVOG POTEZA: Zvezdanova ljubavnica počela da liči na Anu! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Najpoznatija ljubavnica u regionu, trenutno je svakako Anđela Đuričić, koja je odlučila da svoju igru u rijalitiju preokrene totalno, pa je Zvezdanu Slavniću poručila da ne želi da ima komunikaciju sa njim. To je sve iznenadilo, pa i samog Slavnića, a sada je situacija postala sve čudnija, njenim novim potezom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Naime, Anđela je odlučila da se toliko dodvori Zvezdanu, pa je uradila vrlo sličnu frizuru koju je napravila i Ana Ćurčić, njegova nevenčana supruga. 

Ćurčićeva je pre neki dan napravila popularne kikice (riblje kosti), što je sve zadrugare šokiralo, jer je nisu videli u takvom izdanju, a veoma im se svidelo, pa čak i Slavniću, koji je oduševljen bio njenom frizurom. 

 

Videvši to, kako komentarišu zadrugari, Anđela je brže bolje otišla u salon za ulepšavanje, pa od frizera tražila da joj uradi polu riblje kosti na kosi, pa se na društvenim mrežama poteglo pitanje da li je ljubavnica iz Crne Gore odlučila da iskopira Anu kako bi se i ona svidela Zvezdanu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Nekad mi dođe da mu priđem, ali vidim koliko problema ima, pa ni neću da mu prolazim, ne želim da ima dodatne probleme. Mi nemamo komunikaciju, sad ovako, iskreno, ja sam mu rekla, ne želim komunikaciju, on se složio, ako je meni lakše, moja želja je kada imamo komunikaciju mnogo veća od komunikacije. Mi nismo drugovi, za mene je on mnogo više od toga. Kada sam ja bila loše, ja mu nisam odgovarala, tek kada me je dotakao, ja sam mu rekla da se gubi, kada sam sedela na prozoru. Rekao mi je da mi je prijatelj, a ne neprijatelj, ja hoću da ostanem pri svome da ne želim komunikaciju. Ja znam da je Anu njemu prioritet - ispričala je Anđela u razgovoru sa Đedovićem. 

Šta vi mislite?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goga

02.03.2023 07:42

Porno diva