RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ REAGOVALI JAVNO: Nakon što je Zvezdan udario ljubavnicu, porodica uputila javno poruku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Anđele Đuričić se oglasila nakon haosa u Zadruzi!

RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ REAGOVALI JAVNO: Nakon što je Zvezdan udario ljubavnicu, porodica uputila javno poruku! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Zvezdan Slavnić nasrnuo na braću Lazić, a tom prilikom udario i svoju ljubavnicu Anđelu Đuričić, na njenom zvaničnom Instagram profilu osvanula je poruka koja je sve šokirala. 

Naime, poznato je da Anđelin profil vode njeni bliski ljudi i porodica, zbog čega je ovaj potez možda najpre i otkrio kako se trenutno osećaju, nakon monstruoznih situacija sa Slavnićem. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić nasrnuo na Pecu Lazića

 

Na Anđelinom profilu objavljena je njena fotografija iz Zadruge i to u crnoj kombinaciji, a najviše je privukao emotikon crnog srca koji je ostavljen kao opis. 

Inače, crno srce kao emotikon predstavlja morbidnost i naglašavanje crnog humora, pa s toga mnogi misle da je baš ovaj gest otkrio da su Anđelini roditelji šokirani svime što su videli da je njihova ćerka preživela. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Joca

26.03.2023 18:35

Foliranti,sve oni odobravaju

Odgovori 9 11
Nadica

29.03.2023 21:13

Debili, pa oni su je tako i vaspitali, a sada su im drugi krivi. Zvezdan jeste kriminalac, nasilnik i debil, ali da su je vaspitali, nikada se ne bi osvrnula na kriminalca - a koliko čujemo i ranije je bila sa Kaljarcima!! Bravo tatice!!!