ZVEZDAN KRENUO DA KOLJE PO ZADRUZI! Bivšem robijašu pala roletna zbog Ane, pa krenuo da se obračunava sa rijaliti cimerima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić zbog sukoba sa Anom Ćurčić napao je braću Lazić.

ZVEZDAN KRENUO DA KOLJE PO ZADRUZI! Bivšem robijašu pala roletna zbog Ane, pa krenuo da se obračunava sa rijaliti cimerima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti par koji ne prestaje da iznosi prljav veš pred milionskim auditorijumom, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić, nisu imali mira ni tokom protekle noći, te su nakon svoje regularne svađe ušli u sukob i sa ostalim zadrugarima.

Naime, Slavnić je nakon žestokog okršaja sa bivšom partnerkom oko Nenada Lazića Nece i njegovog brata blizanca Predraga Lazića Pece, uleteo u dnevnu sobu i nasrnuo na poznatog tiktokera.

Zadrugari su momentalno uleteli između njih kao i obezbeđenje i krenuli da ih razdvajaju, kako bi sprečili ozbiljno krvoproliće, na koje je bivši robijaš definitivno spreman.

Detaljnije u nastavku teksta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading