"DOK ME JE POLIVAO PRASETOM, VI STE ĆUTALI" Ana Ćurčić udarila na muškost zadrugara, svi povili repove zbog bivšeg robijaša! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.02.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić zapušila usta svim muškarcima koji je nisu zaštitili od Zvezdana Slavnića.

"DOK ME JE POLIVAO PRASETOM, VI STE ĆUTALI" Ana Ćurčić udarila na muškost zadrugara, svi povili repove zbog bivšeg robijaša! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je sastanak u Beloj kući, a zadrugari su se pobunili i napali Anu Ćurčić i njene sledbenike. Međutim, ona nije prećutala, pa je žestoko zapušila usta svim muškarcima koji je nisu zaštitili od Zvezdana Slavnića

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Ovo moram da poredim sa Anom i Zvezdaom jer generalno oboje zahtevaju neke stvari od nas i jedno od drugog. Zvezdan očekuje da ga Ana poštuje i da ne iznosi neke stvari iz njihovog odnosa, kad vidi Anu sa drugim muškarcem reaguje jako loše. Ana zahteva od zadrugara da nju uvek podržavaju, ako to ne urade Ana nije dobra sa njima - govorila je Palčica.

- Nije tako, Palčice. Je l' sam tražila da me neko podrži? Ja sam rekla kad je bila situacija eskalirala rekla sam: "Ljubim te, samo zbog loše scene koje Zvezdan može u naletu lude glave kad se pomenuo dotični gospodin", a ona sam mu ljudski prišla da ne pali šibicu na ovu temu. Ja sam samo želela, kao što nisam za Aleks ništa rekla Caru da bih sprečila sukob Cara i Zvezdana, ja sam opet na sebe prebacila i zaštitila Zvezdana i Ivana i opet ja ispadam kriva. Da li sam od bilo koga nešto zahtevala? - govorila je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6 Ivan Marinković

 

- Je l' u redu da tvoj prijatelj Neca imitira Zvezdana? - pitao je Mića.

- Je l' u redu da mene on poliva prasetom, a da svi ćutite? - uzvratila je Ćurčićeva.

- Pošto mi je rekla da joj se ne obraćam, moram ovako. Ovo što je Ana uradila je indirektno pozivanje da se svi razdelimo. Čudno je što je Ana odabrala Necu - vikao je Ivan.

- Kad je Zvezdan napravio sr*nje i kad je Mikica skočio da brani Anu, ti si njega napao - umešao se Peca.

- Svi Zvezdanovi prijatelji koji su ga tešili su na finjaka skloniloi g*zicu, sad nema nikoga - urlao je Neca.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Snezana

19.02.2023 08:55

Nije u redu to sto radi ludi Zvekan, ali ova Ana je grozna zena, bas mi se ne svidja.