U ANINOM TELEFONU SE KRIJU KLJUČNI DOKAZI: Ćurčićeva će ovim uništiti Anđelu i Zvezdana, u sve umešan Mateja Matijević!

Autor:

Zadruga

17.02.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor blizak Ani Ćurćić otkriva šta se nalazi u njenom telefonu, kao ključni dokaz koji može da uništi frizerku Anđelu Đuričić.

U ANINOM TELEFONU SE KRIJU KLJUČNI DOKAZI: Ćurčićeva će ovim uništiti Anđelu i Zvezdana, u sve umešan Mateja Matijević!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić u rijalitiju ,,Zadruga 6" smuvao je frizerku iz Herceg Novog Anđelu Đuričić, sa kojom je prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić. Međutim, po Aninom ulasku mnogi su počeli da komentarišu da ona ima keca u rukavu, što nam sada otkriva izvor blizak njoj. 

Naime, za portal Republika, izvor i te kako blizak Ani otkriva da se u njenom telefonu pronalaze ključni dokazi, kojim bi ona matirala i Zvezdana, i Anđelu, međutim, u strahu je kakav bi ishod razotkrivanja bio. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Ana je htela sve to da iznese, jedne večeri i obratila se voditeljki Ivani da je vreme da progovori o svemu, ali kada joj je ona dala reč, odustala je, jer se uplašila Zvezdanove reakcije. Zvezdan zna šta Ana sve zna o njemu, ali ona nije drukara i nikada ne bi otkrila ono što bi moglo njega dosta da košta - započinje izvor za Republiku i dodaje:

- Kada je reč o telefonu, Ana ima dokaza, skrinšotova, prepiske, time bi uništila i Anđelu i Zvezdana, ali onda bi verovatno neko završio iza rešetaka, ali onih pravih, jer pitanje je kako bi se sve to završilo.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđela Đuričić Zadruga 6 Zvezdan Slavnić Amig show

 

- Ja sam joj rekla da ne ćuti od Zvezdana, jer on je sve, samo ne hrabar da bilo šta uradi. Zašto? Zato što je čovek koji trči ka jezeru, da bi ga obezbeđenje uhvatilo, da ne skoči u njega, pa kad je video da ga niko neće uhvatiti, on je odustao. To je čovek koji je izgradio ime bukvalno na jednom ubistvu i tako seje strah okolo. To govori činjenica da se njega muškarci plače, što je meni stvarno smešno. Ja se nadam da će se sve otkriti dok još traje rijaliti, jer ono što Ana zna sve o Anđeli, za to ona ima sve dokaze, a maloj bi bilo bolje da začepi gubicu i da ne provocira, da ne bi dobila porciju onoga što i zaslužuje.

- Herceg Novi je malo mesto, tu se sve zna, pa se tako zna i ko je i šta je Anđela, kakva je bila, šta je radila. Zapitajte se samo zašto je Mateja, kada je saznao neke stvari, raskinuo sa njom i šta taj momak tek zna o njoj, ali ćuti - završava izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading