TATA BI BIO PONOSAN NA SVOJU ĆERKICU: Zvezdan kao razjareni bik, razvalio ljubavnicu ispod jorgana, Anđela doživela vrhunac! (VIDEO 18+)

Autor:

Zadruga

14.02.2023

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić imali vrelu akciju!

TATA BI BIO PONOSAN NA SVOJU ĆERKICU: Zvezdan kao razjareni bik, razvalio ljubavnicu ispod jorgana, Anđela doživela vrhunac! (VIDEO 18+)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđeli Đuričić se definitivno osladilo to što ju je Zvezdan Slavnić ponovo privukao sebi, kako mnogi kažu, zbog inata prema Ani Ćurčić, pa su i ove večeri začinili sve vrelom akcijom. 

Zvezdan nije mogao da izdrži Anđelinu privlačnost, pa su se sakrili ispod jorgana, a onda mu se prepustila u potpunom sjaju. Kao razjareni bik, Slavnić je zadovoljavao frizerku, koja je sve vreme ispuštala zvukove zadovoljstva. 

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić vrela akcija

 

Podsetimo, nešto ranije, Zvezdan je bio jako nezadovoljan, pa je pretiuo produkciji, te je verovatno Anđela odlučila da ga smiri, a kako bolje, ako ne ispod jorgana. 

Detaljnije u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H A T E (@h_8_____)

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

14.02.2023 21:15

Nemoral na visokom nivou. Osramotila sebe, svoje roditelje i celu Crnu Goru.