ANĐELI ISPALE GRUDI U LAJVU! Osvanula skandalozna fotka Slavnićeve ljubavnice, izmorila se vrelom akcijom, pa pala ko POKOŠENA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.02.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sve češćih vrelih akcija sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić više i ne brine u kakvom kadru će je kamera usnimiti.

ANĐELI ISPALE GRUDI U LAJVU! Osvanula skandalozna fotka Slavnićeve ljubavnice, izmorila se vrelom akcijom, pa pala ko POKOŠENA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, otkako su pred svima, pa i pred njegovom bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, priznali da su u vezi, te i da su "radili na bebi", ne razdvajaju se. Svaki trenutak provode zajedno, a u krevetu su i više nego aktivni, što gledaocima "Zadruge" polako, ali sigurno postaje degutantno.

Naime, par je veoma aktivan noću, toliko se zamori, pa spavaju veoma čvrsto, a kamere ih snimaju 24 sata. Tako je jedna od kamera zabeležila otkrivenu Anđelu i tom prilikom joj su joj ispale grudi, što se moglo videti na "lajv strimu" rijalitija.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić pokazala gole grudi u lajvu Zadruga 6

Podsetimo, Anđela i Zvezdan su obnovili vezu pošto su raskinuli kada je u Šimanovce došla Ana Ćurčić, s kojom je Zvezdan proveo 15 godina. Posle objavljivanja snimka intimnog odnosa mlade Crnogorke i bivšeg robijaša, zadrugari su ih komentarisali, a Zorica Marković je dala sud o izgledu Novljanke.

- Kako da ne. Gledaj kakve su joj s*se kao dva aspirina - dodala je Zorica.

- On voli d*pe, ne smetaju mu s*se - govorila je Ana.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Instagram

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Anđela se ove sezone potpuno opustila pred kamerama, pa je tako posle žestokih akcija sa Zvezdanom bez iakvog ustručavanja i skrivanja od kamera presvlačila i pokazala i zadnjicu i gole grudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading