ANĐELA ĐURIČIĆ ZGROZILA NACIJU! Ljubavnica samo guta, a nije se kupala TRI DANA: Sva razmazana i prljava leže u krevet!

Autor:

Zadruga

15.02.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić neretko u krevet leže neopranih zuba i sa kompletnom šminkom na licu, a mnogi su mišljenja da se nije kupala već nekoliko dana.

ANĐELA ĐURIČIĆ ZGROZILA NACIJU! Ljubavnica samo guta, a nije se kupala TRI DANA: Sva razmazana i prljava leže u krevet!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkad se uselila na imanje u Šimanovicma, Anđela Đuričić je pod budnim okom javnosti, a njen svaki korak se prati kako u Beloj kući, tako i napolju. Osim što je veliki broj vernih rijaliti fanova svakodnevno osuđuje zbog veze sa starijim Zvezdanom Slavnićem, koji je do nedavno bio u zajednici sa nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, u grupama posvećenim "Zadruzi" se mogu pročitati prilično surovi komentari na račun higijene mlade Crnogorke.

Iako se dugo predstavljala kao smerna, moralna, a osim toga i devojka koja izuzetno vodi računa o svom izgledu i osnovnoj higijeni, kako su gledaoci primetili, Đuričićeva je od ulaska u vezu sa Slavnićem čak i taj segment stavila u drugi plan.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđela Đuričić Zadruga 6

Naime, ona sada već neretko u krevet leže neopranih zuba i sa kompletnom šminkom na licu, što je mnogima zapanjujuće, pa čak i gadno.

Upravo to je uradila i noćas, nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou" i žurke u Šimanovcima, kada je legla da spava sa scenskom šminkom, veštačkim trepavicama i frizurom, te prironila da oralno zadovolji Slavnića, a komentari koji se mogu pročitati na ovu temu su veoma surovi i direktni.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

"Helga zaboravila na kupanje. Sad spava i sa šminkom, neokupana tri dana. Blam!", "Skini šminku pre spavanja, f*fice!", "Aljkavuša", "Pakao! Za par meseci kad izađe odavde svi će je pitati šta joj je sa licem, jer će joj propasti koža od spavanja i šminke!", samo su neki od komentara koji se nižu ispod njenih snimaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
djole

15.02.2023 17:44

Andjela struze nokte na nogama i jede, mazi Zezdana po tabanima pa neopranih ruku jede cips. Bljak!

nata

16.02.2023 12:42

zasto tako pristrasno negativne naslove i clanke pisete, dajte malo kulturnije se izrazavajte u naslovima, novinari ste... valjda