ZVEZDAN PONOVO POKAZAO KOLIKI JE MANIJAK! Skandalozno ponašanje Slavnića, smeje se dok se iživljava nad Anđelom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.02.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić više ne zna na koju će stranu, da li ka Ani Ćurčić ili Anđeli Đuričić.

ZVEZDAN PONOVO POKAZAO KOLIKI JE MANIJAK! Skandalozno ponašanje Slavnića, smeje se dok se iživljava nad Anđelom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić zatekao se u isto vreme u izolaciji sa svojom bivšom ljubavnicom, Anđelom Đuričić, a prilikom njihovog nimalo prijatnog susreta, mlada Crnogorka nije želela nikakvu komunikaciju sa njim. Slavniću je ovaj njen potez udario na ego, te je izrevoltirano napravio barikadu na izlazu, kako bi Đuričićeva bila sprečena da napusti prostoriju.

- Hoću da izađem, jako mi je vruće - rekla je Anđela.

- Ajde, šta ti je? Ja ću da izađem - kazao je Zvezdan.

- Želim vani - rekla je Anđela.

- Ajde, idi vani - dodao je Zvezdan i oslobodio izlaz.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Љиљана

13.02.2023 19:46

Хоће вани, вруће јој.😄😄😄. А шта она тражи у изолацији, кад зна да је он тамо. Изазива, као и на почетку дружења и уласка у комбинацију. Јадна ли је она, лака женска.

Vladimir Lukić

13.02.2023 23:11

@Љиљана - A šta zbog ovog siledzije treba da ima zone po imanju gde sme da ide. Polobnjače kao sto si ti tako komentarisu, a ćutiš za njegovo kretensko ponasanje

Žena osvetnica

14.02.2023 00:42

Namerno ga provocira sa Acom Bulićem ,a on se čovek oglasio i ne želi da se meša u rijaliti i njene probleme. Zvezdan treba da se zdalji od nje za sva vremena i da joj ne daje šansu da odradi svoj honorar.Ne sme više da vredja Andjelu i ustremila se na njega.Miljan,Zorica i žana su joj lični savetnici. ŽELI ZVEZDANA DA STRPA U ZATVOR.Saznala je za Mokinu poruku.Zvezdan da se smiri i iskontroliše da ne reaguje na njene priče ona bi grebala na kspiju. ZVEZDANE KAŽI SAMO Da draga. 🤣🤣🤣