NOVA TURA PONIŽENJA! Anđela Đuričić uradila nešto NAJBIZARNIJE DO SADA - celiva Zvezdana kao ikonu! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.02.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić otišla je korak dalje - osamila se i ljubila sliku Zvezdana Slavnića kao da je ikona.

NOVA TURA PONIŽENJA! Anđela Đuričić uradila nešto NAJBIZARNIJE DO SADA - celiva Zvezdana kao ikonu! ŠOK! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" Zvezdan Slavnić ozvaničio svoju vezu sa Anđelom Đuričić za crnim stolom, mlada Crnogorka nije krila koliko ju je ova vest usrećila. To je pokazala i kada je mislila da je kamera ne snima, jer je bila potpuno sama. 

Naime, Đuričićeva je tokom emisije otišla do izolacije u kojoj je ove nedelje smeštena kao ovonedeljni potrčko, kako bi nešto uzela, međutim, mlada frizerka iz Herceg Novog iskoristila je priliku da pregleda album sa njenim i Slavnićevim slikama koje su dobili od zajedničke podrške.

Anđela se sve vreme smeškala sama sa sobom, a u jednom trenutku je čak i poljubila Zvezdanovu sliku i zatvorila oči, kao što to vernici rade sa ikonama. Kako je svoje ponašanja iz prethodne sezone promenila za 180 stepeni, nema sumnje da ovo nije kraj njenih bizarnosti.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Podsetimo, ponašanje Anđele Đuričić u poslednje vreme je krajnje čudno, a pogotovu otkako je ponovo u ljubavi sa Zvezdanom Slavnićem, pa je tako nedavno masirala njegova stopala, što je mnogima bilo degutantno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ISTINA

17.02.2023 08:21

glumata psiho ovo je gluma ya neupucene