LJUBAVNICA NE PRESTAJE DA SE PONIŽAVA! Anđela nakon gutanja priredila Zvezdanu još jedno ŠOK zadovoljstvo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.02.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ređa blam za blamom u rijalitiju.

LJUBAVNICA NE PRESTAJE DA SE PONIŽAVA! Anđela nakon gutanja priredila Zvezdanu još jedno ŠOK zadovoljstvo! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što su zadrugari završili sa ljubavnim izazovom Velikog šefa, jedan po jedan rešili su da odmore, što je uradio i Zvezdan Slavnić, osamivši se u izolaciji kako bi uhvatio koji trenutak sna. Međutim, kao potrčko, Anđela Đuričić se brže-bolje dovukla do njega kako bi videla šta radi.

Naime, mlada Crnogorka, koja je zbog 23 godine starijeg bivšeg robijaša pogazila moralne principe, pridružila mu se u izolaciji, a kada je videla da spava, spustila se na pod kako bi mu češkala i masirala stopala, što je mnogima bilo degutantno.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Aurora Borealis

15.02.2023 18:22

Jaooooooooooo ispovracacu se od psihopatologije i bolesnih fetisa sv. Andjelije prepodobne...... koja je pala na ovaj sljam.... matori

joks

16.02.2023 06:19

odvratno,sta ova ludaca ima u glavi,da sa tim matorim glupakom osniva familiju,bože sačuvaj.on je emotivno,nezrelo,vaspitno zaostala ličnost,ili ti umišljena budala.

Biljana

16.02.2023 09:26

Mislim stvarno, daj ostavite devojku na miru....njen život, njen problem, njena pravila aman....koliko pakosti na jednom mestu...kad Anđela uradi nešto onda je to senzacija a od drugih se uvija u mašnicu... ma daj, smucili su mi se ovi sto podmeću textove...

Ou gad

17.02.2023 17:01

Ova se bas napalila,koji tantuz od devojke?!?