OVA GLUMICA JE PRVA ŽENA PETRA STRUGARA SA KOJOM IMA SINA! Nju je voleo pre Milice Todorović, a razveli su se nakon SKANDALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Petar Strugar bio je u braku sa 6 godina starijom koleginicom sa kojom ima sina Zarija.

OVA GLUMICA JE PRVA ŽENA PETRA STRUGARA SA KOJOM IMA SINA! Nju je voleo pre Milice Todorović, a razveli su se nakon SKANDALA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Glumca Petra Strugara publika je zavolela u ulozi Blagoja Moše Marjanovića u filmu "Montevideo, Bog te video". Od tada smo ga gledali u ostvarenjima "Zlatni dečko", "Mali Budo", "Budva na pjenu od mora" i brojnim drugim.

U javnosti se veoma retko pojavljuje poslednjih godina i o svom privatnom životu izbegava da priča.

Glumac Petar Strugar je 2020. bio u žiži interesovanja zbog emotivne veze sa pevačicom Milicom Todorović, koja se posle nekoliko meseci završila neslavno, iako su mnogi mislili da će biti i venčanja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Petar Strugar i Millica Todorović

Glumac se prošle godine razveo od druge supruge Olje sa kojom je proveo dve godine u braku. Međutim, glumcu to nije prvi brak. On je već bio u bračnoj zajednici sa šest godine starijom koleginicom Ivanom Nikolić.

Venčali su se u decembru 2013. godine u prisustvu najbližih u Zemunu, a u junu naredne godine dobili su sina Zarija. Ipak, nakon nešto više od godinu dana odlučili su da stave tačku na brak, a ostali su u dobrim odnosima zbog naslednika, o kojem oboje brinu.

– Petar i ja smo ostali u dobrim odnosima, ali na tome se radi. To je nešto što je popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, jako dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina – pričala je Ivana svojevremeno i dodala da nije prestala da veruje u ljubav i brak.

 

Petar i Ivana su ostali dobri, a glumac je u jednom intervjuu izjavio da je sa Ivanom "u boljim odnosima nego kada su bili u braku", te da oboje smatraju da je veoma važno da podjednako budu uključeni u vaspitavanje sina.

Zajedno sa Petrom deli ljubav prema jahanju, a ljubav prema konjima su preneli i na sina Zarija.

– Vodimo sina na jahanje i zbog toga sam posebno srećna, jer sam odrasla uz konje i treća sam generacija u mojoj porodici koja se bavi odgojem. Sad je to naš zajednički hobi u kojem svi uživamo – ispričala je glumica.

Njihov odnos obeležio je i jedan incident sa taksistom. Strugar je najpre tvrdio da je taksista njega napao prvi jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

- Nisam bio privođen, niti sam bio u policiji, još se konslutujem s advokatom šta i kako dalje. Bio sam napadnut, branio sam sebe i suprugu. Naime, bili smo u jednosmernoj ulici, pa sam zamolio pomenutog taksistu da stane dok se supruga uparkira. Prvo je stao, a onda se desetak sekundi kasnije, zaleteo kolima na mene i udario me u kese koje sam držao u rukama! - rekao je tada glumac za "Blic" i dodao:

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading