MEČ SEZONE: Petrić izneo OČEKIVANJA pred duel sa Šerifom!

Autor:

Sport

15.02.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih pričao je pred sutrašnji duel sa šampionom Moldavije.

MEČ SEZONE: Petrić izneo OČEKIVANJA pred duel sa Šerifom!

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana gostuju u Kišinjevu ekipi Šerifa, u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija.

Pred ovaj duel, koji će biti odigran u glavnom gradu Moldavije, oglasio se i Gordan Petrić, koji se na početku osvrnuo na duel sa ekipom Mladosti.

– Postoje razlozi što se to desilo. Žao mi je što nisam ranije reagovao na neke situacije, možda sprečio taj poraz. Nije problem moja naivnost u smislu toga ko je izašao i koji smo sistem predstavili. Bio sam naivan tokom sedmice, a nisam reagovao. Neki igrači se u opteretili treninzima van „Zemunela“ i to se primetilo. Dešavalo se i u prošlosti, tada sam sa strane pričao da može da se reši, ali dok ne uđete u nečije kopačke… U svakom slučaju, oni koji treniraju sa privatnim trenerima bi trebalo da obrate pažnju. To je bila moja naivnost.

Najavio je strateg crno-belih da neće biti previše promena u startnoj postavi.

 Neće biti drastičnih promena u odnosu na subotu. Ponašanjem, zalaganjem i igrama na pripremama su zaslužili, a sutra će istrčati prepoznatljiv tim koji smo već gledali u Evropi.

Zatim je govorio i o predstojećem rivalu.

– Poslednjih godina je Šerif odigrao dosta kvalitetnih utakmica u Evropi, teško je igrati protiv njega, ima dosta stranaca, očekujem naporan meč. Moramo da ponudimo neke odgovore tokom susreta. Nikad ne pominjem pojedince, već govorim o timu. Nadam da će oba tima prikazati kvalitetan fudbal.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Gordan Petrić, trener Partizana

Istakao je Petrić da je gledao Šerif tokom njihovim mečeva na pripremama.

– Gledao sam Šerif tokom priprema, ali nekim od igrača angažovanih u minulom prelaznom roku nije dozvoiljeno da igraju u četvrtak. Ne znam ni ko će da igra, otišlo je šest do osam fudbalera, neki su došli, što je za nas nešto novo. Već posle deset minuta ćemo videti šta nas čeka. Dobro je što se igra dvomeč, što je drugačije od grupne faze.

Za kraj, govorio je i o tome kojim bi rezultatom bio zadovoljan.

 Pošto više nema pravila gola u gostima, za nas može da bude povoljan rezultat 0:0, 1:1, 1:0 ili čak 0:1. Dosta ima da se igra, videćemo gde će nas ovo odvesti. Ne pije vodu sad da kažem da je 1:0 dobar retzultat, a ispostavi se drugačije.

Podsetimo, prvi meč je na programu sutra od 21 čas, dok je revanš u Beogradu, narednog četvrtka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading