NEVIĐENI SKANDAL: Navijači Partizana DEPORTOVANI iz Moldavije!

Autor:

Sport

14.02.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo navijača je jutros krenuo nazad za Srbiju, dok će drugi deo to učiniti danas popodne.

NEVIĐENI SKANDAL: Navijači Partizana DEPORTOVANI iz Moldavije!

Foto: Privatna arhiva

Navijači Partizana koji su od juče bili zatočeni na aerodormu u Kišinjevu, nakon što im je bio zabranjen ulazak u Moldaviju pod izgovorom da su Srbi, vratili su se u svom trošku za Srbiju.

Navijači crno-belih su krenuli na daleki put, kako bi podržali ekipu Gordana Petrića u Kišinjevu, ali su zadržani na aerodromu u glavnom gradu ove zemlje, a objašnjeno im je da ne mogu da uđu u zemlju "zbog trenutne situacije u državi i zato što su Srbi".

Pošto Moldavci nisu želeli da popuste, deo navijača Partizana se jutros, o svom trošku, odlučio da kupi kartu za let, dok će ostatak "zatočenika" to uraditi danas tokom dana.

- Nakon što smo cele noći pokušavali da rešimo situaciju, deo deportovanih navijača je prvim jutarnjim letom napustio Moldaviju kupivši karte o sopstvenom trošku i to po paprenim cenama. Oko dva sata noću, svima je pojedinačno uručena i zvanična zabrana ulaska pa je nakon konsultacija sa ambasadorom u Rumuniji odlučeno da se više ne čeka na pomoć koja ne stiže. Drugi deo navijača će napustiti Moldaviju posle 14 časova letom za Bukurešt, takođe o sopstvenom trošku - navodi se na Tviter profilu navijača crno-belih "Partizan.net".

Podsetimo, prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija između Šerifa i Partizana je na programu u četvrtak od 21 sat. Videćemo da li će u narednim satima i danima biti reakcija iz crno-belih na ovu skandaloznu i sramnu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading