KAO DIVLJE ZVERI: Filip Car PONOVO PRITISKAO DALILU, PA JE VUKAO PO PODU! Ona ga GRIZLA, nikad jezivije scene!

Autor:

Zadruga

27.05.2022

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car ponovo je pokazao nasilničko ponašanje prema Dalili Dragojević, ali i ona je potpuno pomahnitala.

KAO DIVLJE ZVERI: Filip Car PONOVO PRITISKAO DALILU, PA JE VUKAO PO PODU! Ona ga GRIZLA, nikad jezivije scene!

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car, nemaju granice, te je Car skočio i pritiskao joj lice ponovo, nakon čega je izvukao iz kreveta i počeo da je vuče po podu. Dalila je odmah ustala na noge, i uzvratila mu ugrizima.

- To mi je najbitnije, on, sanjam to, smatram da je neiskreno, smatram da si mi pritajila nešto. Sve mi ispričaj - vikao je Car.

- Ispirač mozga... Ne smatram da treba da ti se pravdam, jer mi napolju nećemo biti zajedno... Ti uvlačiš druge ljude - kaže Dalila.

- Je li plaćeš bez suza - urlao je Filip.

- Napolje! - Dosta glume - vikao je Car.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević grize Filipa Cara

 

Nakon ovog morbidnog skandala, nastavili su svađu, a onda je on posle cigarete se vratio u izolaciju i nastavio da priča Dalili, ali ona ga nije konstatovala, pa ju je on ponovo napao. Na kraju ju je isterao iz prostorije.

- Hajde, stvari i gubi se. Ja spavam ovde - odsečno je rekao Filip.

- Ku**o jedna, sve čujem i vidim i ja idem i dalje. U septembru sam video ko je i šta je. Nakon svega, za šta sam ja kriv? Zamisli da je počinjem da ispiram mozak, mrš ku*etino... Koga ti voliš mater ti je*em u pi*ku? Koga ti voliš, pet godian bila u braku, prevarila, sprdačiš se sa mnom. Za stolom imaš izlaganje i misterije. Kakvo zlo... Dejan će me slaviti kao slavu, teraš da vređam Anu, a kada si ti u pitanju, koga boli kurac, zamaskiraj to sa obe strane, ispiraš mozak. Marš napolje, k**vo! - vikao je on.

- Marš ti, imaš svoju posteljinu i idi na krevet svoj! Boli te što te ne vređam, moje stvari nećeš dirati - urlala je ona. 

 

- Je*em li ti i oca i majku, napuše mi se ku*ca. Zamađijajte mi i ti i tvoja mama po jajima!  Mrš napolje, k*rvetino! - rekao je Car.

- Videćeš za ovo! Videćeš - rekla je Dalila.

- Hoćeš izaći napolje? - urlao je Car i slomio njene naočare.

- I tvoja će sestra biti... - dodala je Dragojevićka.

Car je izašao da se smiri, pa se ponovo vratio.

- Crkni. Šta me vuče tebi, šta mi se dešava s tobom? Šta me vuče takvom zlu, Bože, daj mi da dođem sebi. Nisam te ni ugrizao, ti vrištiš da sam te ugrizao. Petljaš, muljaš, koristiš me za izvlačenje za svoj razvrat i blud. Gde mi je pamet, da se otarasim smeća? Šta mi je u glavi? Umesto da se sprdam, ja se ulovio najvećeg zla na planeti. Priča laži o meni, mulja, petlja... Čoveka sa kojim je bila pet godina je htela da diskvalifikuje, a ja mislim da mene voli. To se j*be gde stigne, to nema šta ne radi... To u čoveku može probuditi najgore. Da ja žrtvu napravim od ovog genetskog otpada. To porodice, prevare, magije, heroini, to nema šta nema... U šta sam se ja ulovio, kreten iz normalne porodice. Još ona gleda sa kim će vezu, od mene, pa do drugog, pa se posvađa sa bivšim, pa priziva momke napolju. Šta ja slušam i gledam, još se meni nameće. J*bem ti krv i familiju i sve na svetu. Najlakše je izluditi ovakvog manijaka na svoju korist. I sve sam joj ja kriv. Ja sam kriv što se j*bala sa bivšim mužem, što joj se neko dopao. Ja sam za sve kriv - govorio je Car, a Dalila je jecala.

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Filipa Car priča, Dalila Dragojević jeca

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Simo

28.05.2022 18:25

Care ti si legenda. Brate, beži od tog zla i nemoralne kuje..... Što dalje...ona ima psihičkih problema,nita zna šta govori ni šta radi. Njena prljava prošlost je došla na naplatu. Još malo će kraj, beži sam u voju prelepu Rijeku svojoj porodici i majci, Riječanke se prelepe devojke, šta će ti ova mahaluša.....

rade

31.05.2022 09:41

pa kad sve ynas sta trayis i ti djavola pored avetinje teraj smrdusu